O zdravstvenem domu "Vision"

dragi prijatelji!

6. in 8. maja od 10. do 15. ure lahko vprašanja postavite glavnemu zdravniku Žukovi Irini Petrovni po telefonu (4822) 33-12-55

Naš zdravstveni dom začasno ne deluje.

Za vsa nujna vprašanja se lahko obrnete na urgenco mestne bolnišnice št. 7, stavba 2, nadstropje 1. Telefon (4822) 55-52-09.

Telefonska telefonska številka Roszdravnadzor Tverska regija (4822) 35-85-88.

Bolniki, ki jih spremljamo v našem zdravstvenem domu, se lahko obrnejo na glavnega zdravnika Žukovo Irino Petrovno po telefonu 8-903-694-35-59 od 13.00 do 14.00 za nujna vprašanja..

Medicinski center "Vision", ki je nastal na podlagi regionalne mreže lekarn in salonov "Tver Optics", deluje od novembra 2014. Center je specializirana klinika, kjer lahko dobite celo vrsto oftalmološke oskrbe.

V našem medicinskem domu so zaposleni samo visoko usposobljeni oftalmologi in oftalmični kirurgi z delovnimi izkušnjami 10 ali več let ter strokovno paramedicinsko osebje.

Naš zdravstveni dom sodeluje v programu obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Bolnike sprejemamo na posvete in preventivne preglede oftalmologa v skladu s politiko obveznega zdravstvenega zavarovanja.

Sprejem je po dogovoru s klicem (4822) 33-12-55, (4822) 33-12-44. S seboj morate imeti potni list, polico obveznega zdravstvenega zavarovanja in SNILS.

Vam na voljo

  • Celovita diagnostika
  • Laboratorijski testi
  • Izbor očal in leč
  • Lasersko zdravljenje
  • Ambulantne operacije
  • Dnevna bolnišnica

Čakamo nate!

Človek svet spoznava na različne načine, vendar največ informacij v našo zavest vstopi skozi vid.

V zadnjih letih vsi porabimo ogromno časa za gledanje televizije in računalnikov, nenehno gledanje zaslonov pripomočkov, očesna napetost pa se večkrat poveča..

Zato zdravje oči potrebuje posebno pozornost..

Pregledi oftalmološke klinike

NaslovTver, st. Vinogradova, 1
Telefon+7 (4822) 74-13-65
Spletna stranwww.vzglyad-tver.ru
NasloviMedicinska ambulanta
Ocena2,6 5 pregledi

Glance, oftalmološka ambulanta na pregledih Vinogradova

Ali popravljanje lasik. Od drugega razreda je nosil očala in imel celo drugačen vid, minus sedem in tri in pol. Zdaj samske, tako nenavadne, a tako lepe. Najlepša hvala.

Slabe ocene o tej kliniki sem slišal že večkrat in danes sem se še enkrat prepričal v to. Skrbnik je nesramen in nesramen, z njo je zelo neprijetno komunicirati!

Hči je operacijo naredila dobro, prijazno osebje in ustrežljivi ljudje.

Nikomur ne svetujem, osebje je izjemno nizko usposobljeno, na primer močno sem trpel in izgubil čas ter izgubil vid zaradi njihove neumnosti / lenobe in neprofesionalnosti. Prišel sem na plačljivo posvetovanje o zdravljenju keratokonusa v smeri klinike, mislil sem, da mi bodo priporočili, kje narediti križno vez, pregledali bodo faze itd. D. Chaplygin B, B, (sedi v izboru leč), obesil rezance na trde leče, nato pa da menda včasih ustavijo napredovanje keratokonusa, recimo, da bomo prisegli leto dni in videli, čeprav sem vprašala, "lahko takoj položim navzkrižne ali stromalne obroče?" + na izpisih njenega izpita je bilo jasno, da že obstaja velika stopnja razvoja bolezni ( kot mi je pozneje v drugi ambulanti na izpisih svojih raziskav pojasnila Antonova M. D., glavna oftalmologinja Tverja in regije, jo je Chaplygina prepričljivo odvrnila s tem, da je stavila njene neumne leče. Na splošno sem te leče nosil (za 10 tisoč!) Celo leto, jo prišel pogledat, bolezen je v enem letu napredovala na obeh očesih, vid se ji je poslabšal, pentaks je poslala v Morozovo (študija debeline roženice na posebni opremi), na pentacam so bili natisnjeni le diagrami, Nisem sklenila, nisem rekla nobenega priporočila, čeprav sem prosila (vljudno so me zaprli, ne želijo govoriti), zavrnili so me nazaj v Chaplygino, ona ne ve ničesar in ne more prebrati istih odtisov izpita, razjezila sem se in se vrnila nazaj v Morozovo, že je dejala, da je treba delati operacije in leče sploh ne pomagajo nikomur s keratokonusom (torej jim "specialisti" iz sosednjih uradov pravijo povsem nasprotne stvari). Kot rezultat tega sem izgubil čas in vid se mi je nepreklicno poslabšal zaradi dejstva, da je samo sesala nepotrebne leče za 10k in ni prejela nobenega pristojnega nasveta, takoj sem morala narediti navzkrižno vezanje, kot sem mislila na začetku, in se ne zanašati na te " usposobljeni strokovnjaki. " Naredite svoje sklepe, ne ponavljajte mojih napak, največ, kar je lahko, je, da dvignete leče kot pri običajni optiki, za nekaj resnejšega je bolje, da se ne posvetujete.

Danes, 21. aprila 2017, smo bili v tej ambulanti, nisem videl tako ogabnega odnosa do ljudi. Verjamem, da je treba take specialiste odstraniti iz bolnišnic. Niso nas niti sprejeli. Zdravnik je rekel -: Že odhajam. Čeprav do konca dela uro. In prišli smo iz regije. Na splošno te šaraške ne priporočam nikomur!

Medicinski center "Vision": diagnoza in zdravljenje očesnih bolezni v samem središču Tver

Človek svet spoznava na različne načine, vendar največ informacij v našo zavest vstopi skozi vid. V zadnjih letih vsi porabimo ogromno časa za gledanje televizije in računalnikov, nenehno gledanje zaslonov pripomočkov, očesna napetost pa se večkrat poveča. Zato zdravje oči potrebuje posebno pozornost..

Zdravstveni center "Vid" je bil odprt na naslovu: Tver, Smolenski pas, 7, novembra 2014. To je specializirana klinika, kjer lahko dobite vrsto oftalmološke oskrbe:

· Popolna diagnoza očesnih bolezni;

· Ambulantne operacije katarakte, glavkoma, vek (ateroma, papiloma, halazion, pterigij, inverzija, evzija) za odpravo strabizma pri odraslih;

· Lasersko zdravljenje očesnih bolezni;

· Izbira očal in kontaktnih leč.

V zdravstvenem domu so zaposleni samo visoko usposobljeni oftalmologi in oftalmološki kirurgi z delovnimi izkušnjami 10 ali več let, pa tudi strokovne medicinske sestre.

Diagnostični oddelek medicinskega centra "Vision" je opremljen z najnovejšo diagnostično opremo, ki omogoča hiter in natančen pregled bolnikov s katero koli očesno patologijo. Med pregledom se določi ostrina vida, izmeri se očesni tlak, pregledajo se vidna polja, zadnji del očesa in očesnega očesa, izvede se opto-koherenčna tomografija (OCT) - relativno nova diagnostična metoda v oftalmologiji.

Kljub dejstvu, da sta glavkom in katarakta, ki vodita v slepoto, bolezni, ki pri večini primerov prizadenejo starejše, je bolje spremljati vid že od malih nog. Vredno je biti pozoren na tiste, katerih starši trpijo zaradi glavkoma: pravočasno zdravljenje lahko stabilizira patološki proces in ustavi smrt vidnega živca. Poleg tega je pregled v oftalmičnem laserskem kabinetu nujen za tiste, ki se pritožujejo nad bleščanjem, utripa v vidnem polju, utripanjem "muh" pred očmi, bližnjimi in daljnovidnimi ljudmi, pa tudi bolnikom z diabetesom mellitusom. Pregled nosečnosti je treba opraviti za vse nosečnice ali tiste, ki načrtujejo nosečnost. Pravočasen pregled vam bo pomagal preprečiti številne težave z očmi..

V oftalmični laserski sobi medicinskega centra se izvajajo ambulantne operacije bolezni, kot so glavkom, diabetična retinopatija, periferna mrežnica, sekundarna katarakta in številne druge. Operacije, opravljene z oftalmičnim laserjem, so manj travmatične, nimajo stranskih učinkov in zapletov ter imajo kratko obdobje okrevanja..

Na kirurškem oddelku se izvajajo ambulantne operacije za katarakto, glavkom, veke (ateroma, papiloma, halazion, pterigij, inverzija, evzija), da bi odpravili strabizem pri odraslih.

Pred operacijo lahko bolnik v naši ambulanti opravi vse potrebne laboratorijske preiskave. Za vzorčenje se uporabljajo najnovejše tehnologije.

Najpogostejši vzrok za operacijo je katarakta, od odprtja medicinskega centra "Vision" pa takšne operacije že več kot dvesto izvajajo specialisti..

V operacijski enoti je nameščena inovativna oprema, ki nima enake vrednosti v Tverju in Tverski regiji - fakoemulzifikacijski sistem WhitestarSignature. Namestitev vam omogoča, da čim bolj varno odstranite lečo, ki je prej ni na voljo pri kataralnih operacijah. Zdravstveni dom izvaja operacije Sergej Anatolijevič Marnykh, oftalmični kirurg najvišje kvalifikacijske kategorije, član Ruskega društva kataralnih in refrakcijskih kirurgov (Moskva), in Maria Borisovna Mukhai, oftalmični kirurg najvišje kvalifikacijske kategorije, kandidat medicinskih znanosti.

Pri zdravljenju katarakte motno lečo pacientovega očesa nadomestimo s kakovostnimi intraokularnimi lečami, proizvedenimi v Veliki Britaniji, ZDA in drugih, ki so se izkazale v klinični praksi. Izdelani so iz posebnih polimerov, imajo boljše optične lastnosti v primerjavi z domačimi vzorci in dajejo jasnejšo sliko. Poleg tega je implantacija te umetne leče možna z minimalnim zarezom 2,2 mm.

- Na kliniki je dnevna bolnišnica, v kateri se zdravijo kronične očesne bolezni, ki ne potrebujejo kirurškega zdravljenja (zapletena miopija visoke stopnje, starostna degeneracija mrežnice in druge očesne bolezni), "pravi Boris Dmitrievič Čerjakov, glavni zdravnik pri oftalmološkem kirurgu najvišje kategorije.. - Povprečni potek zdravljenja je zasnovan za sedemdnevno obdobje, vključuje intravensko kapljanje, intramuskularno injekcijo, lokalne (parabulbarne in subkonjuktivne) injekcije terapevtskih zdravil in druge terapevtske postopke.

Bolnike sprejemajo po dogovoru. Bolniki, ki so prišli na pregled od daleč, na primer iz drugih mest tverske regije, lahko še isti dan opravijo predoperativni pregled. Sama operacija oči je kratkotrajna in bolnik prejme pomoč v enem dnevu brez hospitalizacije.

Zdravila, ki jih predpiše oftalmolog, lahko kupite v lekarni v medicinskem centru Vision, na oddelku za optiko pa vam bo specialist pomagal izbrati očala.

Medicinski center "Vision" se nahaja na naslovu: Tver, Smolenski per., 7.

Tel.: (4822) 33-12-55, 33-12-44.

Licenca za zdravstveno dejavnost št. LO-69-01-001495 z dne 5. novembra 2014. Veljavnost: neomejeno

Za vas delamo brez kosila od ponedeljka do petka od 8:00 do 20:00, ob sobotah - od 9:00 do 16:00. Nedelja je dela prost dan.

Če želite vzeti s seboj, morate imeti potni list, zdravstvene izjave in ambulantno kartico (če je na voljo).

O MOŽNIH KONTRAINDIKACIJAH POSVETITE SVOJEGA SPECIJALISTA

Metoda laserske korekcije vida LASIK / LASIK - pregled

Naj te ne bo strah! To sploh ne boli!

Edino kar obžalujem je, da prej nisem imel operacije. Stara sem 27 let. In vso mladost sem preživel v očalih, lečah, čeprav je bilo možno popraviti takoj po šoli. A zelo sem se bal. Nisem verjel, da je to neboleča operacija.

Pred nekaj leti je zelo veliko število mojih prijateljev opravilo popravek in trdno sem se odločil, da bom takoj, ko moj otrok odraste in ga ni treba nositi v naročju, opravil operacijo. Tak trenutek je prišel.

Posvetovanje.

1500 r.

Klinika "Vzglyad" Tver.

Prišel sem na posvet. To ni bilo moje prvo posvetovanje, pred približno 5 leti sem moral skozi to, tako da so se mi spomnili enega neprijetnega postopka. Zato sem šel na to posvetovanje previdno. Takoj, ko sem prestopil prag klinike, so se mi otresle noge, šel sem na recepcijo - omotično sem se počutil in zbolel. Rekli so mi, da sedim in čakam, ko bodo poklicali. Bil je operativni dan, na hodniku so bili ljudje, ki so čakali, da se popravi. Videla sem jih, kako gredo v operacijsko sobo, slišal sem klike, brenčanje. Še slabše mi je šlo.

Bila sem poklicana. Začeli so pregledovati. Nič posebnega, kot običajno gledate skozi oči vseh naprav. Ne strašljivo, ne boleče. A zadnji pregled me je prestrašil. V oko je bila vstavljena leča (podobno kot lupa). Imam zelo močan refleks, da zaprem oči, težko me je kopati v oči in zdravnik tega vstavka ni mogel vstaviti takoj. Moje oko jo je ravnokar potisnilo ven. Nekako smo imeli to inšpekcijo. Pravzaprav si po tem pregledu nisem več želela ničesar, čim prej bi šla domov in pozabila na operacijo. Počutil sem se slabo, glava se mi je vrtela, dali so mi amoniak. Omedlel je. Zbudil sem se v hodniku na tleh. Pripeljali so se na kavč, se ulegli, prinesli čokoladico s kavo. Hvala osebju, zelo skrbna.

Potem je šla nazaj k zdravniku, rekla je, da se operacija lahko opravi, pričakovani rezultat je 0,9-1,0. Dali so si opombo, ki opisuje, kaj je treba storiti pred operacijo in po njej.

Prihajajoč domov, sem začel začeti spraševati prijatelje o operaciji, ali me boli, kako je vse potekalo. Prepričan sem bil, da bo vse v redu.

Poklical sem kliniko, določil dan operacije.

Teden dni pred operacijo sem daroval kri iz vene za HIV in nekatere druge (1700 p.).

Dan pred operacijo sem zbolel. Poklical sem kliniko, rekli so, da morate priti popolnoma zdravi. Odložiti sem ga moral za en teden. Ves teden sem bil intenzivno zdravljen, vendar prehlad ni minil, moral sem ga preložiti za teden dni.

28. marec operativni dan.

42 000 r.

Na kliniko sem prišel s starši. Operirano je bilo 5 ljudi. Kirurg je ljubka in prijazna ženska, takoj mi je bila všeč. Zbrala je teste in odšla. Sprostila sem se, stopila v telefon. Potem pride medicinska sestra. Sporočim, da sem prva. Imam paniko, nisem pričakoval, da bom prvi. Vzel sem sonce. očala (1500 p.), Panteleimonovo ikono v hlačah pod suknjičem in šel.

Na hodniku so se preoblekli, kapljali kapljice in mi rekli, naj počakam. Mislil sem, da so na mene zmrznili, ampak ne. V nekaj minutah 10 se je vrnil po mene in me odpeljal v operacijsko sobo. Rekel sem kirurgu, da sem omedlel zaradi slabosti. Rekla je, da ni nič hudega. Lezite na operacijsko mizo. Začel sem se tresti. Z nečim so namazali obraz, prilepili film, levo 1 oko. Kirurg je kapljal kapljice, verjetno zamrzoval, a moje oko ji tega ni dovolilo. Rekla je, da ne bi stisnila oči, pravim, da ne deluje, ampak je refleks. V tistem trenutku sem hotel zapustiti operacijsko sobo. Nato so vstavili ekspander. To je zame grozno, zdaj se oko zagotovo ne bo zaprlo. Nisem čutil nobenega nelagodja (morda zato, ker so moje oči velike). Kapljanje, kapljanje v oči. Nato dajo stvar, ki odreže loputo. Pravijo, da je kot zanič, vendar nisem čutila ničesar. Začela je delati, odrezala loputo. V tem trenutku sem poskušal ne zapreti oči, vendar je še nekajkrat trznil, a to me ni ustavilo pri rezanju. Ni me bolelo, nisem čutila nelagodja. Zdravnik je na vprašanje, kako se počutim, dejal, da je to najbolj neprijetno, kar lahko čutite med operacijo. Nato je laser začel delovati. Prav tako brez vonja. Vonj je kot pri zobozdravniku. Nato kirurg poravna loputo, jo zgladi z lopatico in kaplja, kaplja. Vsi! Zdi se, da operacija traja največ 1-2 minut. Enako se zgodi z drugim očesom. Nato odstranijo filme z obraza, medicinska sestra pomaga vstati. po operaciji je vse takoj vidno, nataknila si je temna očala, sedla na kavč, zaprla oči in počakala, da so ostali operirani.

Nato so vsi odpeljani v pisarno, oči pogledajo na eno napravo in izpustijo. Po enem tednu drugi odmerek.

Uro po operaciji začnejo teči solze. Nos mi takoj zamaši in začne me boleti glava. Do večera so oči ravno neprijetne, vendar je vse skupaj zelo prenašajoče. Spal sem v sončnih očalih. Zjutraj vse nelagodje izgine. Zrkla je že bela, ne rdeča, kot je bila po operaciji.

Nisem imel niti fotofobije. Zaman kupljena samo temna in temna očala.

Kakšno vizijo smo dosegli??

In kar je najpomembneje, kaj je bilo! -5 v obeh očeh.

Z dvema očesoma vidim vse črte. Z levim očesom vidim vse črte. Prav, ne vidim spodnjih treh vrstic. Nedavno sem bil na slabostih. dejal, da se sčasoma lahko desno oko še vedno popravi na 100%.

Skupaj.

Najhuje, kar sem doživel, je bilo na posvetu. Nekdo pravi o operaciji, ki je bila neprijetna. Tega niti ne morem reči. Bil sem visok! Sploh nisem čutila ničesar.

Naredite popravke in živite polno življenje.

Klinika za oftalmologijo

"Klinika za sodobno oftalmologijo" je skupina strokovnjakov, ki imajo radi svoje delo. Združuje jih en cilj: "Pomagajte ljudem videti svet v vseh njegovih barvah!"
Pokaži polno...

Najnovejša oprema klinike vam enostavno omogoča učinkovito in varno izvajanje zahtevnih medicinskih in diagnostičnih postopkov.

Če vas zanimajo vprašanja, kot so:
- zdravljenje oči
- obnova vida
- zdravljenje vida
- korekcija vida
- laserska korekcija vida
- Operacija oči
- izbira kontaktnih leč

potem zagotovo pridite k nam! Dogovorite se po telefonu: 74-13-65 ali 74-17-10

Klinika moderne oftalmologije pripenjala delovno mesto

__________________________ ZALOGA __________________________

ŠKOTNA CENA
V redu - leče + izbor + 2 rešitvi = 15.200
Namesto 17.400
Pokaži polno...

Pohitite z dvigom OK - objektivi na ul. Vinogradova d.1.
Podrobnosti po telefonu 74-13-65 ali 74-17-10
Omejena ponudba

Možne so kontraindikacije. Posvetujte se z zdravnikom

  • Objave v skupnosti
  • Iskanje

Klinika moderne oftalmologije pripenjala delovno mesto
Klinika moderne oftalmologije pripenjala delovno mesto
Klinika moderne oftalmologije pripenjala delovno mesto
Klinika moderne oftalmologije pripenjala delovno mesto
Klinika moderne oftalmologije pripenjala delovno mesto
Klinika moderne oftalmologije pripenjala delovno mesto

Poznate nevarnost slabih sončnih očal?

Kmalu prihaja poletje, čas je za razmislek o zaščiti oči!

Razlika med dobrimi in slabimi očali je v tem, da slednji ne prepuščajo ultravijoličnih žarkov.
Pokaži polno...

Če si oblečemo sončna očala, "izklopimo" naravni zaščitni mehanizem: ko pogledamo svetlo svetlobo, ne škrtimo, zenice se ne zožijo, ne pogledamo stran.
Tu bi morala delovati umetna pregrada dobrih očal - če je ni, dobimo celoten odmerek ultravijoličnega sevanja.

Zato je bolj škodljivo nositi kakovostna očala, kot pa jih sploh ne nositi.

Druga pomembna točka je barva stekla..
Najboljše barve leč so siva, temno zelena ali rjava. Modre in modre leče ne ščitijo oči pred svetlo sončno svetlobo, rumeni in oranžni filtri vznemirjajo živčni sistem in zvišujejo očesni tlak, zato jih oftalmologi ne priporočajo, da jih v sončnem vremenu nosite dlje časa..

Drugo merilo za dobra očala je odsotnost prask: najmanjša razpoka na leči bo nenehno osredotočala pogled na sebe in pokvarila vid.

Medicinska očala, sončna očala, leče za očala, odlična kakovost, z odlično storitvijo!

Tverski laserski center
zdravilo

Laser center na Radiščevi

medicinska kozmetologija in

odstranitev novotvorb

Laser center na Volokolamki

Mnenja strank centra za lasersko medicino v Tverju

Vedno lahko pustite povratne informacije o našem medicinskem centru..

Redno pridem na kozmetologijo, ki jo najdem na internetu. Nič, seveda nadnaravno, navaden medicinski center, ampak cena je seveda nekaj! Takšnih stvari preprosto nimamo.!

Od leta 2008 moja družina uporabljamo storitve specialistov centra za lasersko medicino v Tverju. Obravnavali so različna vprašanja (oftalmologija, ultrazvok različnih organov, ultrazvočna dopplerografija krvnih žil), pri katerih so prejeli visoko strokovno pomoč, tako medicinsko kot diagnostično. Center nenehno povečuje paleto ponujenih storitev, kar je zelo veselo. Načrtujem, da se obrnem na center za kozmetične storitve. Zadovoljni smo s stopnjo strokovnosti zdravstvenega osebja, prijaznostjo osebja centra in cenami ponujenih storitev..
Želimo vam nadaljnjo blaginjo.

Odstranila sem krtico s hrbta, ni bila zelo boleča in se je hitro zacelila.

Slišal sem veliko o tebi. Želim se obrniti nate zaradi prilagoditve teže. Po rojstvu sem postal zelo debel.

Trenutno sem v centru na zdravljenju, zelo zadovoljen, z eno besedo, profesionalci!

Rad bi odstranil konveksni temni madež s brade. Na internetu sem prebrala o laserskem odstranjevanju, veliko je pregledov, da obstajajo globoke jame, velike brazgotine. Kakšna je verjetnost, da se to ne bo zgodilo? Je vse odvisno od velikosti krtice? Resnično ga želim odstraniti, vendar bi rad, da ne ostane nič. In povejte mi, kako dolgo bo trajalo zdravljenje?

Anastasia, nobene sledi ne bo, če se bo kaj zgodilo, ga lahko brusimo s frakcijskim laserjem. Če vas zanimajo nianse, napišite na elektronski naslov, naveden na spletnem mestu, odgovorili boste.

Zdravo! Rad bi odstranil maternične fibroide z laserjem. Ali lahko to operacijo opravim v vašem centru??

Ne, takšne operacije se izvajajo samo v bolnišnici.

Posebej želim povedati o tem centru, našel sem ga po internetu, precej priročen dostop do njega, čeprav tam ni tako velik, a zelo gostoljubni zdravniki, želim izraziti posebno hvaležnost Oksani Raevskiji za njeno ne tako enostavno delo. vedno bo pomagala, vse bo podrobno povedala. Želim, da vas spodbudim za dobro in nadaljnje delo, vsi v koči v prihodnjem delu..

Resnično bi se rad zahvalil centru Tver za lasersko medecino. Ta center mi je zelo pomagal. Imel sem vrasle nohte na nogah. Mislil sem, da bo zelo dolgo in boleče, in tako sem se zelo motil, bilo je zelo hitro in popolnoma neboleče. HVALA TI!

Pozdravljeni! Na spletnem mestu še nisem zasledil, koliko stane povečanje ustnic Botox.?

In ni mogel najti. Botox paralizira obrazne mišice, preprečuje, da bi se gube oblikovale, in nič ne vpliva na povečanje ničesar..

V vašem centru sem odstranila več rojstnih znamk. Kot mi je razložil zdravnik, lahko na različnih delih telesa ostanejo različne sledi telesa - večinoma bele lise, vendar se je izkazalo, da na obrazu ni bilo sledov. Rezultat je bil večinoma zadovoljen, kar je najpomembneje skorje, ki jih dobimo po odstranitvi papiloma itd. ne dotikajte se in v nobenem primeru ne odtrgajte, tudi ko so skoraj odpadli, in vse bo v redu.

Za center sem izvedel približno 3 leta, od takrat zaupam samo njemu. Vsi zdravniki so visoko usposobljeni in zelo pozorni, postopki so najsodobnejši, cene razumne. Zadovoljen sem in tega centra ne bom zamenjal za nobenega drugega.

Raevskaya Oksana - ogromno spoštovanja in spoštovanja! Čudež je zdravnik! Pozorna, občutljiva. Povedala bo vse, svetovala, kaj je v tej situaciji najbolje. Oksana, hvala.

Slišal sem veliko dobrih stvari o vašem centru. Želel sem se dogovoriti za sestanek, vendar ne morem skozi cel dan - telefon je ves čas zaseden. Zakaj bi šel iz drugega mesta samo, da se prijavim.

Olga, pretiravaš, verjemite mi, lahko se prebijete in vam ni treba kam iti posebej za snemanje. Poskusite znova poklicati.

ODSTRANILA VASKULARNE ZVEZDE NA OBRAZU V CENTRU, OBRAZ PO POSTOPKU, KI JE DOVOLJEN PO PETIH DNIH, REZULTAT JE ZADOVOLJEN. TUDI NAREDIM POSTOPEK FOTOGRAFIRANJA, PO TEDNEM TEDNU, PREHRAMEMO ZA DRUGI POSTOPEK. HVALA MNOGO HVALA.

Želim poskusiti s fotoepilacijo, a seveda ne verjamem v take čudeže, mislim, da presodim, da je vredno po testiranju. NADA JE TO TRUDNICA, KI JE OPISANA NA SPLETNI STRANI!

Storitev tega centra uporabljam že dve leti. Zelo zadovoljen! Delam fotoepilacijo. Odlična specialistka je Irina Olegovna. V bližnji prihodnosti bi rad uporabil storitev odstranjevanja madežev (imam nekaj rdečih molov, ne vem se jih znebiti, videti je zelo neestetsko). Bodite prepričani, da se obrnete na Center za lasersko medicino.

Pozdravljeni, povejte mi prosim! decembra je odstranila papiloma na obrazu, po odstranitvi pa je ostala majhna brazgotina, po kateri sem se polirala (konec januarja). Vprašanje: kdaj bo mogoče iti v solarij ?? hvala

Ksenia, že večkrat smo napisali, da lahko vprašanja postavljate po elektronski pošti, tukaj pa je razdelek namenjen samo povratnim informacijam in osebno ne morete odgovoriti.

Zdravim krčne žile pri dr. Romanovskem Andreju Vladimiroviču. Čudovit zdravnik, občutljiv, pozoren. Zelo zadovoljen, hvala, takšnih zdravnikov bi bilo več!

Odlična klinika, na zdravljenju pri Oksani Valentinovni Raevskiji, božji zdravnik!

apeliral o odstranitvi vaskularnih manifestacij na obrazu. dal dobra priporočila. Prišel bom oktobra.

K flebologu Romanovskem Andreju Vladimiroviču že dolgo hodim, zelo sem vesel, da je zdravnik prišel k njemu, kot pravijo "od Boga". Hvaležen sem mu za vse. Klinika je res dobra, specialisti pa kul.

Ne obžalujem cel dan na cesti. je vredno. 2-krat ceneje s kozmetologijo.

Na spletnem mestu ne najdem urnika dela??

Zdravo! Toplotno dvigovanje sem v vašem središču prvič pozimi, rezultat mi je bil zelo všeč, obraz se je opazno zožil, gube so se iztekle, nadaljevati moram, žal sem pozabil, skozi katero obdobje naj ponovim? Rad bi naredil tudi ultrazvočne preiskave obraza, ali je to možno poleti? Če se ne motim, odgovorite prosim! Hvala!

Prebral sem vaše ocene in nisem našel niti ene, ki bi pisal o ultrazvočni liposukciji (kavitaciji). Dejansko je učinkovita. Kot razumem, ultrazvok in LPG aparat počneta skupaj. Kolikor vem, se na LPG nosi obleka.? Koliko postopkov potrebujete? Kdo je izvedel ta postopek, prosimo, napišite v pregledih. Hvala vnaprej.

Dober večer! Na vašem spletnem mestu sem izračunala podatke o odstranitvi tetovaže. Zanima me, v kakšnem stanju bo koža ostala po takšni odstranitvi. Hvala vnaprej!

Zdravo!! Odstranil sem krt na tvojem obrazu v tvojem središču, vse je šlo z udarcem, hvala lepa!

Našel sem tisto, kar sem iskal.
hvala avtorju Lep pozdrav, spawnet.

Zdravo! Želim odstraniti neuspešno tetovažo obrvi (Ali je to mogoče storiti z laserjem? Ali bo to potem opazno?

Pozdravljeni! Rad bi naredil lasersko rezanje obraza 37 let! Za odstranjevanje gub, zategovanje konture obraza. Koliko bo to stalo in koliko sej? Hvala vnaprej!

Najlepša hvala za hitro pomoč..

Prosim, povejte mi, če lahko odstranite gubo z obrvi. Ali imate vboden Botox ali kaj drugega očistite?

In si vbrizgajo Botox in ga očistijo na drugačen način. Pokliči na tel. 32-41-94 ali napišite e-pošto, ni treba postavljati vprašanj v razdelku "pregledi"

V tem centru sem izbrisala papilome, z rezultatom sem bila zelo zadovoljna. Tu sem naredil tudi tetoviranje vek, tudi vse mi je bilo zelo všeč. Zelo dobri strokovnjaki. najlepša hvala!

Po operaciji imam dolgo brazgotino na rami. Ali lahko v vašem središču odstranite brazgotino? In po tem, koliko časa po operaciji, lahko naredite lasersko rezkanje ali odstranjevanje brazgotin?

Zdravo! Ali je v vašem središču odstranjevanje (zdravljenje) strij na koži? Če je odgovor da, kakšni so stroški?

Pozdravljeni! Imam takšno težavo s tetoviranjem, obrvi so mi pokvarjene, ena obrv z dvema končnima repoma, zato moram odstraniti ta en rep, ALI SE bom odpravil z laserjem v tem centru?!

bradavica na hrbtu, kateremu se zdravnik dogovori.

Pozdravljeni! Imam takšno težavo s tetoviranjem, obrvi so mi pokvarjene, ena obrv z dvema končnima repoma, zato moram odstraniti ta en rep, ALI SE bom odpravil z laserjem v tem centru?!

Eugene, Ržev
Po operaciji imam dolgo brazgotino na rami. Ali lahko v vašem središču odstranite brazgotino? In po tem, koliko časa po operaciji, lahko naredite lasersko rezkanje ali odstranjevanje brazgotin?
Irina

Eugene, Ržev
Po operaciji imam dolgo brazgotino na rami. Ali lahko v vašem središču odstranite brazgotino? In po tem, koliko časa po operaciji, lahko naredite lasersko rezkanje ali odstranjevanje brazgotin?
Irina

na
Zdravo! Ali je v vašem središču odstranjevanje (zdravljenje) strij na koži? Če je odgovor da, kakšni so stroški?
Upanje
Pozdravljeni! Imam takšno težavo s tetoviranjem, obrvi so mi pokvarjene, ena obrv z dvema končnima repoma, zato moram odstraniti ta en rep, ALI SE bom odpravil z laserjem v tem centru?!
marina

Pozdravljeni! Želim odstraniti velik madež na podlakti, a sem alergičen. Ali je to mogoče?

Da, mogoče je. Če želite vedeti več, pišite na mail, ne na kritike.

Moral sem stopiti v stik z vašim centom, z vsem sem bil zadovoljen, razen tistih žensk na recepciji, bahavi ljudje so resnični in vedno ljudje nezadovoljni. Ampak to je obraz klinike, kako sprejeti stranko.

Po mojih izkušnjah z odstranjevanjem različnih vrst molov, ki so jih odstranili predvsem v drugih centrih, bom rekel: izkazalo se je, da jih popolnoma odstranimo brez sledu, no, morda v 30% primerov. To je samo dejstvo. Samo včasih potrebujete dodaten popravek. Usnje je tako individualna zadeva. Zagotovo lahko rečem, da je Kuprijanov vse drugače očistil zame, za razliko od drugih mojstrov, na katere sem naletel - rame si ne odreže, ampak to stori previdno in postopoma, rezultat brez posledic in madežev.

Hvala seveda, vendar Kuprijanov ne odstrani madeža, ampak sodeluje pri diagnozi krvnih žil v glavi in ​​vratu. Očitno ste mislili na drugega zdravnika.

Prosim, povejte mi, ali je mogoče videti rezultate tetoviranja vaših mojstrov?

preberite recenzije. treba poskusiti!

Povejte mi, prosim, želim odstraniti ateromo z obraza. Težava je v tem, da sem iz drugega mesta, ali imate v svoji ambulanti hotel ali po operaciji ne bo potreben. Hvala.

Želel sem priti na kliniko, a sodeč po nesramnih odgovorih uprave je želja po prihodu povsem izginila. Če so vsi slabi komentarji napisani osebno po pošti, potem drugi ljudje ne bodo vedeli odgovorov na svoja vprašanja. Govoriti je treba ne le dobro, ampak tudi slabo.

Zdravila je akutni renitis. Vse je na najvišji ravni. Dober odnos strank do zdravnikov. Zelo zadovoljen.!

Povejte mi, da lahko nekje vidite fotografijo tetovaže obrvi

Dobro je, ko je v mestu tako čudovit center laserske medicine. Seveda je vprašanje cene za nekoga sprejemljivo za nekoga ne zelo. Kadar pa je težava, potem ni izhoda. Grem v ordinacijo ENT na laser - vse je v redu, ampak med takim postopkom je zelo neprijetno sedeti na stolu, rad bi bil udobje. In celo tako strašljivo. Želela bi si posebna očala za oči, ki bi morala biti med takšnimi postopki.

Ali je zdravljenje medvretenčne kile v vašem središču učinkovito ali ne? Ali obstajajo ljudje, ki bi jim lahko pomagali ali pa črpajo denar kot v mnogih centrih Rusije?

Bil je samo ginekolog Maleina, res božji zdravnik, ki bo vse razložil na dostopen način in iz česa in zakaj in bo predpisal, kot bi moralo biti! Zadovoljen sem! Seveda, plače nimamo!

Žal, nimamo samo Maleine, sploh ne enega ginekologa - s tem področjem se ne ukvarjamo. Torej, očitno ste nekaj zmešali.

Če boste vprašali, da postavljate vprašanja po elektronski pošti, si odgovorite na ta vprašanja. Več mesecev je že minilo in nisem čakal na rezultate informacij, ki me zanimajo!

Šel sem v ordinacijo ENT po laser, postopki niso ravno prijetni, celo rekel bi boleče. In žal mi laser ni pomagal. Ja, in ni bil poceni. ((((

Zdravo! Pred letom dni je prestala operacijo povečanja dojk. Oddelek pod prsmi. Na mestih konveksne so ostale izrazite brazgotine. Ali lahko naredite lasersko rezkanje? hvala.

Pogl. zdravnik centra za lasersko medicino v Tverju!
od pacienta Wozniak O.I.,
živijo pri 170026, Tver,
Gorky St. 23, apt. 9.

Na predvečer dneva medicinskega delavca se ob tej priložnosti iskreno zahvaljujem vam in vašemu timu.
Od leta 2010 me opazuje flebolog Sadov S.V. Na njegovo priporočilo dvakrat letno jemljem lasersko terapevtsko zdravljenje. Vsi zaposleni v vašem centru so pozorni do pacientov, vljudni, dobro poznajo svojo službo.
Želim vam in vsem osebjem družinskega centra za dobro počutje, stabilnost in nadaljnje uspehe pri njihovem težkem delu.
Lep pozdrav, Wozniak O.I..
16.06.2013 g

Pozdravljeni, želim si narediti tetovažo obrvi, rad bi videl vaše delo.

Ne živim v Rusiji, ampak na mojem obrazu so šli 4 moli k zdravniku, on je pogledal in rekel, da jih lahko odstraniš z laserjem, vendar 3-krat.. naredil enkrat in po 15 dneh sploh ni sprememb.Doktor je rekel, da potrebujejo še dvakrat s svojim laserjem. Se to sploh zgodi? Čeprav so okrogle in majhne

Ne vem, katere metode uporabljajo v vaši državi, vendar v našem centru vse novotvorbe odstranimo naenkrat, dejansko delovanje pa traja največ 5 minut.

Pozdravljeni. Želim si očistiti obraz ali polirati. Povejte mi, naj pridem prvi na posvet? morda sprva rekamenduyut ali kansultuyut? ali pa morate takoj posneti?

Po telefonu 32-41-94 bo odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Želim vprašati o tetoviranju obrvi. Imam slabega! Rad bi spremenil obrazec!

Povejte mi, zdravite centralno distrofijo mrežnice s starostnimi pegami.

Center sem obiskala prvič, opravila ultrazvočno umivanje obraza. Bil sem zadovoljen s postopkom in zdravnikom I. Ivaščenkom.Hvala lepa!

Dober večer. Prosim, povejte mi, če se postopek za polnjenje nazolakrimalnega sulkusa izvaja v vašem središču.?

Pozdravljeni! Slišala sem veliko dobrih stvari o vašem centru. Pred kratkim sem prišla v Tver in želim odstraniti krt na vašem obrazu. Dejstvo pa je, da me, ko sem šla na žensko posvetovanje, niso sprejeli in so rekli, da potrebujete politiko, državljanstvo. dokumente je treba vzeti?

Ne, nič ni potrebno.

Gobice sem naredila pred 4 meseci. Zdravnik je precej lepo in hitro naredil vse. A učinek je bil razočaral in namesto kocke so mi naredili 0,8.

DOBRO JUTRO. Rad bi vedel, kdaj se odstrani krtica ali bradavica. Hvala vnaprej.

Mole da, bradavica - ne.

zdravo!
Prosim, povejte mi, ali je mogoče odstraniti rojstni žig na nogi?

Prosim, da prilagodite navigacijo na spletnem mestu. Nisem profesionalec na področju medicine in kozmetologije. Načrtujem, da obiščem Center za lasersko medicino, preberem preglede, v pregledih najdem enega od postopkov, ki me zanimajo, poiščem opis tega postopka, vendar cena tega postopka ni navedena ali pa je poimenovana drugače. vendar bi rada prišla v center s pripravljeno denarnico))) Hvala!

Spoštovana uprava! Nenavadno je, da razdelek »Oblika« ocene »ne omogoča, da se odzovete individualno«, in biti nesramen do vsakega posebej in čim bolj zasijati s sarkazmom. Želim vam tudi veliko razumevanja strank! V redu je, da odgovorite na vprašanje svoje potencialne stranke! Konec koncev imaš dovolj časa, da si nesramen in razjedaš)))

Ali lahko med dojenjem odstranim akne z laserjem ?

Pri dojenju je bolje, da sploh ne storite ničesar. Laser ne bo vplival na noben način, vendar je treba upoštevati načelo - med dojenjem - NE postopkov. Končajte vir - dobrodošli ste.

Diagnosticirano z diabetično retinopatijo. Kako priti do sestanka, koliko je zdravljenja

Tel 32-41-94. In stopi na to in ugotoviš stroške itd. Itd..

Oksana Raevskaya in Irina Vokler - najlepša hvala. Vedno prijazen, profesionalen.

Od malega, brezbarvnega pred dvema tednoma sem doktorja Lebedeva odstranil krt na nosu in ga prosil, naj odstrani samo sam vrh, da ne bi bilo fos. Dvakrat sem jih že zelo previdno odstranil. Posledično imam luknjo v nosu premer enega centimetra po tem, ko je skorja padla. In rezina krtice štrli. Grdo delo. Sem res odprl nos, da bi od mene vzel več denarja? Za rojstni znak s premerom 2 mm so vzeli 700 rubljev. In brazgotina je ostala v premeru 1 centimeter. Sram vas bodi. Zdaj sem že daleč. Delam v Švici, a takoj, ko se vrnem, mi prosim plačajte postopke za povrnitev videza mojega obraza. Naredite, kar želite, vendar popravite to delo. Ne razumem, zakaj je bilo potrebno zažgati kožo pod krtom 10 milimetrov nižje?

Dr. Lebedev - doktor najvišje kategorije, kandidat medicinskih znanosti, maksilofacialni kirurg - onkolog; Zdaj je težko presojati, a očitno je imel on kot onkolog razlog, da se odstrani globlje. Po odstranitvi bo fossa v vsakem primeru izravnana, testirana je že leta in na tisoče bolnikov. Kakor koli, pridite ob prihodu, bomo videli.

Izrezali so mi ampedicitis, ko sem bila noseča v sedmem mesecu. Po šivu se moža sramuje, da bi pokazal grozo. Ali lahko z laserjem naredim manj opaznega? Če da, potem cena?

Lahko. Cena bo odvisna od obsega dela - potrebnega števila postopkov, področja brazgotin itd..

POGOJAM, DA VIDIM DOKTORJA NATALYA-DOCTOR DERMATOLOGA, VELIČA PREZIMA ZURABOVA ALI SIMILARNO, SE SEM ODDAJO ALI PRIROČILI V NOVO SREDIŠČE, Zanima me v soboto. DOKTOR ZELO DOBRO.

Njen priimek Zarubina, da se prijavi, pokliči na tel. 32-41-94

Ali popravite obrvi??

Želel bi vprašati, ali je v vašem središču mogoče odstraniti konveksni mol in koliko bo to stalo?

Lahko; približno 600-700 rubljev, odvisno od velikosti in lokacije mol.

Bil sem na posvetu s kirurgom, ker takšnega nisem prejel, sem bil odločen, da naredim postopek z vami, in zdaj ne želim zaupati v zmedo ((mislim, da se lahko poskušam posvetovati z drugim zdravnikom, bolj izkušenim! Mogoče mi lahko svetujete najboljši kirurg v vaši kliniki?

Preden bi svetoval drugemu kirurgu, bi rad razumel, katerega ste že imeli, v katerem centru in kaj točno vam ni ustrezalo. Pišite na mail in rešili bomo vse.

Prosim, povejte mi, koliko let lahko odstranite molove?

Če se krt ne moti in ni poškodovan, je bolje, da se ga ne dotaknete, dokler se ne začne puberteta otroka.

Prosim, povejte mi o postopku odstranjevanja vraščenega nohta! Mučila me je skoraj celo leto, ne mine in se bojim operacije, ker popolnoma izvlečejo noht.

Pod lokalno anestezijo se vgrajeni rob nohtne plošče izseka z laserjem, nato se oblikuje nohtna postelja, da se prepreči ponovna vraščanje. Nihče ne bo potegnil nohtov.

Pozdravljeni, zanima me odstranitev novotvorb. Odstranjevanje se zgodi po posvetu ali čez nekaj časa?

Če ne želite porabiti dodatnega denarja in časa, se lahko takoj prijavite za brisanje. Kot veste, vas bo zdravnik pred postopkom še vedno pregledal. Torej, za stroške odstranitve boste prejeli posvetovanje in dejanski postopek odstranitve.

Pozdravljeni, registriran sem pri kirurgu, vendar me zanima, ali lahko takoj odstrani novotvorbo v enem dnevu ali se moram še enkrat registrirati?

Imam krčne žile. Ali ste v vašem centru postavili diagnozo. Upal sem, da bosta predpisana laserska koagulacija ali fleboskleroza, vendar je zdravnik vztrajal pri kirurški odstranitvi žil. Ne verjamem, da je to edina možnost, ali ima zdravnik prav?

Zdravniki na kliniki so pismeni. Rezultati so vedno veseli. Toda v registru vas vedno sreča nezadovoljna ženska!

pred štirimi dnevi so odstranili wen pod očesom. oteklina se je pojavila in ne postane manjša. kaj storiti

Pokličite 32-41-94 in ugotovite, kdaj vas sprejme zdravnik, ki vas je operiral, in med njegovim imenovanjem pojdite na posvet - brezplačno in brez čakanja v vrsti.

Po odstranitvi wen se je pojavil edem, trajalo je 4 dni. edem ne umiri.

Pozdravljeni, prosim povejte mi, ali je mogoče odstraniti strij na trebuhu po porodu, če je tako, kako? In kakšne cene imate za ta postopek?

Možno je, ampak kako in za koliko, po pregledu lahko pove le zdravnik.

Pozdravljeni, ali je mogoče odstraniti pege na hrbtu v središču?.

Ne, da in potem: poleti od sonca se bodo spet pojavili.

Pozdravljeni, prosim povejte mi, ali je v vašem središču mogoče odstraniti starostne pege na obrazu in koliko bo to stalo.

Lahko. Težko je reči ceno, ne da bi se videl - ena točka, deset ali sto, njihove velikosti?

Pozdravljeni, noseča sem v 9. mesecu in so se na vekah pojavile majhne papilome, ali jih lahko odstranim?

Med nosečnostjo je nezaželeno izvajati kakršne koli postopke, ki dejansko niso povezani z nosečnostjo in porodom. Papilomi niso nevarni, niso maligni, zato je to vprašanje bolje rešiti po porodu. In seveda lahko izbrišete.

Pozdravljeni, z Anno Soboleva sem se stalno ličila (na B. Radishcheva, želela sem pustiti pregled, zdaj pa sem videla, da ni navedena med osebjem na vaši strani, kako je?

Deluje v zadnjem času, še niso imeli časa za spremembe na spletnem mestu. In če vam je bilo všeč, pustite pregled.

Pozdravljeni, ali lahko preverite stanje kože obraza, ugotovite, kaj je to in kakšni postopki so potrebni.

Postopke predpiše usposobljeni dermatolog-kozmetolog v dogovoru s pacientom, ki temeljijo ne samo na stanju kože, temveč tudi na množici drugih dejavnikov: starosti, hormonske ravni, letnega časa itd..

Otrok je star 13 let, na njegovi roki je veliko bradavic, velikosti do 5 mm. Na obrazu vzdolž obrisa ustnic tudi bradavice do 1 mm. Poskušali so ga zmanjšati, vendar ne gre. Ali jih je mogoče v tej starosti zmanjšati z laserjem v vaši ambulanti, ali je pred posegom potrebno posvetovanje z zdravnikom? Ali je mogoče postopek v celoti zaključiti v enem dnevu?

Lahko. Podrobneje vam bomo odgovorili po pošti, če boste poslali pismo z vprašanji.

Dober dan, želim vedeti, če odstranite aterome na glavi. Imam tri aterome po nosečnosti, ena od njih raste, počasi, a zanesljivo. In koga je treba najprej pregledati?

Izbrišemo. Če potrebujete več podrobnosti, pišite na mail, zagotovo boste odgovorili.

Pozdravljeni, rad bi vedel, ali je možno odstraniti ali nekako skriti brazgotino, potem ko si izrezal slepič? In koliko bo to stalo?

Lahko. Stroški bodo odvisni od velikosti brazgotine. Cene so na spletnem mestu.

Povejte mi prosim, ali Sadov in Romanovsky imata potrdila flebologov ali kardiovaskularnih kirurgov? Kje ste študirali? V Klinu so mi rekli, da je treba opraviti operacijo plovila. S kom naj se posvetujem? Slišali ste o vašem centru, mnogi se odzovejo pozitivno.

Na seznamu zdravstvenih posebnosti ni takšne specializacije - flebolog. Uradno obstajajo le kardiovaskularni kirurgi. V skladu s tem imajo naši zdravniki certifikate specialističnega kardiovaskularnega kirurga.

Zakaj nisem natisnil mojega komentarja?

Zelo lepo zdravstveno osebje! Prijetno zadovoljni s cenami in delom zdravnikov. Zdaj samo vam!

Prvič, ko sem poklicala sestanek na posvetovanje v Radiševem centru, na vprašanje, ali je mogoče določiti sestanek za določen postopek, ženski glas ni odgovoril jasno, ne vem, pokličite Volokolamka. Ni govorila jasno, ker je žvečila in šamarala v telefon, glasneje, kot je rekla..
V centru na Volokolmskem sh. prijazno odgovoril in vse razložil. hvala.

Pozdravljeni. Želim odstraniti konveksni madež na obrazu, koliko dni bom moral biti v ambulanti? (Zanima me, ker je majhen otrok)

Operacija se izvaja ambulantno in traja 10-15 minut..

najlepša hvala za odgovor.

Za vas delam fotoepilacijo: ni zelo boleče, brez opeklin, poceni, hitro in je učinek. hvala!

Pozdravljeni, rad bi vedel, koliko sej odstranite vraščeni noht. In kaj je potrebno za to?

Za 10-15 minut za to potrebujete približno 1000 rubljev in morda vse.

Pozdravljeni. Rad bi vedel od vas, da je mogoče popraviti nosni septum. Če je tako, koliko stane? In kaj je potrebno za to.

Če želite to narediti, morate na obisk k zdravniku ENT. In vse ostalo - ali je mogoče popraviti in stroške - je mogoče povedati šele po pregledu.

Trenutno sem na zdravljenju, zelo sem vesel! Takšen pozoren odnos. Najlepša hvala vsem, zlasti tistim, ki izvajajo laserske postopke.

pozdravljeni, v kliniki sem šel skozi 7 laserskih posegov * videz *, naredil ogljikov piling, rezultat - obraz se mi je poslabšal (želel sem se znebiti pigmentacije. ali lahko nekaj naredim s tabo? ali lahko popolnoma odstranim pike?

Imenovanje metod zdravljenja slepih je nehvaležna naloga. Prijavite se na posvet pri našem zdravniku dermatologu-kozmetologu in ona bo že vse povedala zagotovo.

Prijavite se na center za lasersko medicino v Tverju, da bi odstranili lipome (pri ljudeh - wen) na spodnji veki. Oftalmolog, laserski kirurg, laserski kirurg, Dvoryaninov Maxim Vladimirovič, se je neboleče in natančno spoprijel s to težavo. Zaradi kirurških učinkov okvar ne opažam. HVALA za kakovostno delo!)

Dober dan! Želim narediti fotoepilacijo, ali bo to za vedno ali nekaj časa? In kako se bo vse to zgodilo?

Pozdravljeni. Prosim, povejte mi, če se odstranjeni moli preverjajo na rakave celice?

Da, stroški histološkega pregleda znašajo 1150 rubljev.

Pozdravljeni! Moj sin je star 6 let, diagnoza je kronični adenoidi. Rekli so, da zagotovo zahteva kirurški poseg. Se adenoidi zdravijo z lasersko terapijo? (Resnično ne želim hititi z operacijo)

Zdravijo, vendar morate za vsak posamezen primer vedeti mnenje zdravnika ENT.

zdravo, imam modrico pod očesom, saj sem bila stara 16 let. Zadela sem napad, zdaj trpim že 29 let, s tem se bojim, ali ga je mogoče odstraniti v svoji ambulanti z lasersko korekcijo ali če bi se nekako znebila

Lahko ga odstranite ali ne, bo po pregledu povedal dermatolog-kozmetolog; težko rečem v odsotnosti.

dober večer,
otrok je star 1 mesec, na ušesu je lažna suspenzija (majhna 8 mm), koliko bo stalo odstraniti in v kateri starosti je bolje, da ga odstranite?

Z otroki ne delamo, zlasti z dojenčki; Morate se obrniti na specializiran pediatrični center.

Želim odstraniti 3 mole z obraza nekje do 5 mm, ali jih lahko odstranim naenkrat? Koliko bo to stalo? in koliko let jih lahko odstranim?

Lahko; približno 750 rubljev. za vsakega

Dober večer! Pred kratkim sem v vašem centru na Radiščevi odstranil krtico. Bil sem zelo zadovoljen, zelo kompetenten zdravnik, prijazno dekle na recepciji. Na splošno prijeten center, zelo miren in dolgih vrstic ni. Zdaj samo vam!

Želim odstraniti žilo na nogi, povejte mi, ali lahko to storite? in koliko je približno, in kakšen je potek zdravljenja?

Ali je mogoče odstraniti majhen mol in na njegovo mesto postaviti tetovažo??

Odstranjevanje madeža ni problem, vendar je bolje, da ne naredite tetovaže na svojem mestu, vsaj v naslednjih letih.

Tistega leta sem z Vladimirjem naredila tatoo med očesnimi očesi, bila sem ooooooooo vesela)) To sem naredila previdno, vse se je zacelilo))) do danes je vse v redu))) hvala veliko

Kopijo na nogi lahko odstranite, ko naredite injekcije Milgam, Alflutop in Don.

Lahko. Krt na nogi, tj. papiloma, ga je mogoče odstraniti brez anestezije, postopek traja nekaj sekund.

Na nosu se je počilo posoda - na samem vrhu nosu se je oblikovala neprijetna rdeča zvezda. Leto in pol sem se mučil z njo, danes pa sem prišel v center in šel naravnost na posvetovanje s kozmetologom, za 5 sekund so me odstranili brez sledu in neboleče. Srečen sem. Za ta čudež samo 800 rubljev.Hvala.

Pozdravljeni, želim zmanjšati parlamentarno obliko obrvi. Povejte mi, če ostane brazgotina?

Seveda od laserja ne bo nobenih brazgotin, vendar lahko mikro brazgotine s tetovažnih igel zelo dobro uspejo. Toda kasneje jih lahko poliramo tudi s frakcijskim laserjem.

Pozdravljeni, ne sporočite mi, če od 4. januarja 2015 do 12. januarja 2015 delate na počitnicah! Rada bi odstranila molove !! Hvala vnaprej!!

Delamo od 3. januarja naprej, razen 7. ure.

Spomladi sem bil na posvetu z zdravnikom. Rekli so, naj poiščejo pomoč pozno jeseni ali pozimi. Končno je prišel dan, ko sem imel priložnost, in pravi čas leta
Odločil sem se za pregled v pregledih. Po branju pregledov uprave se je odnos do centra močno spremenil. Razumem, da se kakovost dela zdravnikov ne poslabša, vendar je moja želja, da se obrnem na vaš center, zdaj dvomljiva.!
Rad bi videl odhajajoče, prijazne delavce.

Zdravo! Oh, tudi všeč mi je bil način, kako zagotavljajo storitve v tej zdravstveni ustanovi. Dejansko sta cena in kakovost storitev v korelaciji. Zdravilci so vljudni in, kar je najpomembneje, visoko usposobljeni; vse je jasno razloženo. Novembra sem obiskal zdravstveni dom in bil zelo zadovoljen.

Zdravo! Oh, tudi všeč mi je bil način, kako zagotavljajo storitve v tej zdravstveni ustanovi. Dejansko sta cena in kakovost storitev v korelaciji. Zdravilci so vljudni in, kar je najpomembneje, visoko usposobljeni; vse je jasno razloženo. Novembra sem obiskal zdravstveni dom in bil zelo zadovoljen.

Pozdravljeni! Ali lahko odstranite mole z obraza na sredini? Ali bodo brazgotine ostale?

Lahko; ne bo ostal. Tudi če obstajajo oznake, lahko vedno polirate s frakcijskim laserjem..

Zdravo. Dermatolog mi je postavil diagnozo osteofolikulitis. Ali je to mogoče v svoji ambulanti odstraniti na kakršen koli način? In kakšen bo rezultat.

Zdravo. Z obraza lahko odstranite enkrat za vselej?

Lahko. V lekarnah se prodaja takšno zdravilo. Dogovorite se za dermatologa-kozmetologa in ona vam bo vse razložila.

Pozdravljeni! Laserska terapija ledveno ?

Seja 400 rubljev.

Zdravo !! Želim si lasersko operacijo, da se znebim smrčanja, ali počnete takšne operacije in koliko stane ta postopek.

Na žalost trenutno tega ne počnemo; nadomestil nas je specialist ENT - zdravnik in tega postopka še ni opravila.

v katero sredino je bolje iti, na radijski vlak ali na potego?

Kateri je bolj primeren za vas in tisti, kjer je zdravnik, ki ga potrebujete.

koliko je odstranjevanja madežev?

Od 600 rubljev so vse cene na spletnem mestu.

Če morate napisati zahvalo, bom pisal z veseljem! Najlepša hvala od sprejema dekletom v sprejemu in garderobah (v obeh izmenah). Zelo pozoren in vljuden. Želim vodstvo klinike: no, prosim, veliko ljudi se obrne na vas, no, naredite vsaj spodobno dvorano! No, kaj je teh 6 stolov iz kina Vostok? No, ne varčujte s tem, vseeno se boste vrnili, ljudje se morajo tudi preobleči in si preobleči čevlje in si omislijo topel predprostor, sicer sediš, čakaš in preoblečeš vrhnja oblačila v garderobo in ko odpreš vrata, ko vstopiš, se počutiš kot ulica! Kakšno zdravilo! In veliko hvala Galini Georgievni za njeno strokovnost in človeško pozornost! Vso srečo in uspeh na vaši kliniki! Ne bodite užaljeni! Prišel sem in še vedno pridem! 4771

Pozdravljeni, koliko stane povečanje ustnic??

Pozdravljeni! Imel sem papiloma na spodnji veki, ali ga ni nevarno odstraniti? Medtem ko ima koža brazgotinske lastnosti, če pišem pravilno, tj. po vsaki rani ali odstranitvi madeža nastanejo brazgotine po.

Odstranjevanje ni nevarno. Druga stvar je, da če je vaša koža nagnjena k keloidnim brazgotinam, končna izbira - ali jo odstraniti ali ne - ostane pri vas. Druga stvar je, da neoplazme na vekah odstranjuje z laserjem oftalmološki kirurg pod mikroskopom, brazgotina zaradi odstranitve papiloma pa je minimalna..

Želim se znebiti aken. Kaj pravite na to temo

Recimo, da podpiramo in odobrimo to pobudo. In vse ostalo bo zdravniku dermatologu-kozmetologu povedal po posvetu po pregledu.

Kako lepo je vljudno govoriti s teboj po telefonu in te slišati! Zahvaljujoč Oksani iz centra na Radiščevi mi je svetovala, se spustila v moje težave in se dogovorila za sestanek. In moje razpoloženje, pokvarjeno z neuspešnimi pogajanji s centrom na Volokolamsku, se je izboljšalo. Upam, da pridem in bo vse v redu!

Pozdravljeni, koliko stane odstranitev erozije materničnega vratu??

Žal se z ginekologijo ne ukvarjamo.

Dober dan, konec februarja 2015 sem odstranil krtico pod ženskim očesom, videl je sled in del madeža, danes 20. marca pa sem odstranil še en majhen obraz na obrazu, moški ima velik utor v rani in boli. Zdaj mislim, da je zaman, saj Na internetu sem prebral, da je nevarno, zakaj najprej ne naredite analize za rakave celice? Še vedno se sprašujem, zakaj če ni nevarno, mnogi pop izvajalci ne odstranijo molov z obraza.?

Zdravil je bolno nogo, opravil ultrazvok. Zadovoljen. Priporočam ga vsem, še posebej preverite glavo! Super. Vsa plovila so vidna. Zdaj razumem, zakaj boli že 20 let!

Dragi nezadovoljni z upravo! Tukaj so objavljeni pregledi: prijetni in ne zelo, a pregledi, ne neskončna vprašanja, kako zdraviti in koliko stane. Vse ima svoje mesto in čas. In to sploh ni slab odnos do strank, ampak ohranjanje reda.

Uprava centra nima nič skupnega s pisanjem te recenzije. Tako je, mimogrede.

Marini Dvoryashin se zahvaljujem za strokovnost! Apeliral sem na odstranitev molov in papiloma. Vse se je hitro zacelilo in ne spomnim se, kje sem ga izbrisala. Najlepša hvala!

Pozdravljeni, ali lahko otroku od 1 leta do 10 mesecev odstranim polimere na vekah in v kotu očesa.

Ne, operacija je zelo tanka, izvaja se pod mikroskopom in tako majhen otrok preprosto ne bo sedel.

Dober večer! Ali lahko odstranim krt v vašem središču na spodnji veki (ki se nahaja bližje ledvenemu kanalu) 5-6 mm? in kakšne bodo posledice za funkcije očesa?

Lahko in brez posledic.

ultrazvočna liposukcija - 1700 celega telesa?

Na spletni strani v razdelku o ultrazvočni liposukciji piše: "Obdelava naenkrat je 25x25 kvadratnih centimetrov (približno list papirja v formatu A4)" Toda na splošno obstajajo različna telesa.

Povejte mi, če želite odstraniti tetovažo, morate opraviti kakršne koli teste? ali po pregledu nadaljujte z odstranitvijo?

Analiza ni potrebna. Metoda je popolnoma brezkontaktna - laserska bliskavica uniči pigment v koži. Niti priprava na postopek niti skrbnost po njem.

Pozdravljeni! Imam suh mazol s palico na nožnih prstih. Ali ga lahko lazar odstrani? Nisem našel cen za ta postopek, rad bi vedel. In kakšne teste je treba opraviti pred tem postopkom?

V razdelku "Cene zdravstvenih storitev" je vrstica "odstranjevanje posušenih koruz - 800 rubljev". Analiza ni potrebna.

Hvala za hiter in popoln odgovor, lepo se je dogovoriti!

Zdravo. Ali lahko odstranite molove, enega z obraza, enega z rame? Katere teste je treba vzeti? Koliko je to?

Lahko; analize niso potrebne, stane 600 rubljev. za mol.

Povejte mi, ali tudi vi objavljate slabe ocene? Ali samo pozitivno ?

Zdravo ! ! Povejte mi, koliko stane lasersko odstranjevanje strij na trebuhu.?

Kot lahko celo imenujete približne stroške, ne da bi na koncu videli naravo strij, njihovo globino, površino. Na cel želodec, ob straneh ali kaj drugega? Prijavite se na posvet, zdravnik bo pregledal vse in povedal, koliko in katere postopke bo potrebno.

Zdravo. Povejte mi, če imate lasersko korekcijo vida in če je odgovor, za kakšno ceno?

Ne, ne popravljamo vida.

Povejte mi, kaj pa cena za odstranjevanje strij na trebuhu po porodu? Nekoliko sem izgubljen, da razumem, kako izračunati 1pc 450rub. To je dolžina enega raztežaja, deljeno s centimetri, ali ta centimeter lahko zajame dve raztežaji, če sta nameščena blizu drug drugemu?

Optimalno bo priti na prvo posvetovanje, zdravnik bo pogledal, ocenil globino strij, približno potrebno število postopkov in objavil ceno. In potem se odločiš.

Povejte mi, koliko postopkov fotoepilacije zgornje ustnice je potrebno, da se popolnoma znebite las? kako pogosto se odvijajo?

Od 5-6 postopkov z razmikom 3 tednov med vsakim. Več si lahko preberete na naši spletni strani v razdelku "Fotoepilacija".

Povejte mi, da imam mozolj v predelu anusa neprijetne velikosti. Imate moškega, ki se ukvarja s to težavo, drugače me je nerodno iti k ženski. In ali je mogoče izvesti lasersko odstranjevanje na tako občutljivem območju? Ne želim šive. Prosim odgovorite. hvala.

Možno je in moški kirurg med snemanjem bodite pozorni na administratorje, da se želite prijaviti nanj.

Informacije o Druzi sem prebral v oftalmološkem oddelku, postalo je strašljivo! Stara sem 38 let in moj zdravnik je ugotovil, da jih že imam. Kako se jih znebiti, koliko sej je potrebnih in koliko stane? Boleče? Kateri testi so potrebni? Potrebujete dodatne raziskovalne metode ali jih lahko takoj zdravite? Živim v Lipecku in nimamo takšnega zdravljenja. Ali se lahko zdravim takoj na dan posveta? Oči bodo zapečatene?

Zdravite lahko v enem postopku; analize niso potrebne, vse potrebne študije bo zdravnik opravil na kraju samem. V enem dnevu bomo naredili vse, in odšli boste od doma, ne bomo si zapirali oči, boste videli. Težko je reči za stroške, odvisno bo od obsega manipulacij in to bo zdravnik določil šele po pregledu.

Povejte mi - ali imate metodo supravitnega laserskega obsevanja krvi in ​​kakšni so učinki. Nočem narediti intravensko. S kom se lahko dogovorite za sestanek?

Da, vendar se običajno uporablja v kombinaciji z drugimi terapevtskimi laserji. Rezultati supravitskega in intravenskega laserskega obsevanja so neprimerljivi, narediti samo intravensko obsevanje, brez uporabe drugih laserskih tehnik pa je izguba časa in denarja v nasprotju z VLOK neodvisen in dokaj učinkovit postopek. Kateri zdravnik - skrbniki vam bodo svetovali pri snemanju po telefonu - odvisno od tega, kaj točno želite zdraviti.

In drugo vprašanje - zrastel sem žebelj v nožni nogi. Ali se lahko sam vozim za odstranitev? Potrebujete analize? Lahko ga izbrišete na dan zdravljenja ali pa bo najprej posvet?

Ne morete, nobene analize niso potrebne, na dan zdravljenja lahko izbrišete brez posvetovanja. Edina stvar na poti nazaj je, da založite udobne čevlje, celo copate.

dobra klinika. hitro naredil vse

Odstranjene rdeče pike so iz razpočenih posod. Kompetenten in vljuden zdravnik, čudovito osebje. Hitro in neboleče! najlepša hvala!

Ali je zdaj mogoče izvesti fotoepilacijo zgornje ustnice? Mislim na poletno obdobje

Glede na vremensko napoved do konca poletja je to že povsem mogoče.

Ali lahko poleti odstranim krtico?

Odločili smo se, da bomo uporabili storitve oftalmologa za pregled vida in konture oči ter prosili za recept za očala in leče. Plačali so 1000 rubljev, šli k optiku in rekli, da je nemogoče pobirati leče po tem receptu, pozabili so navesti nekaj, spet morate napisati recept. presenetljivo je, zakaj strokovnjaki tam jemljejo denar, če je za njimi treba vse spet na novo.

Zakaj na vhodu ni avtomatskega pokrova čevelj? Z bolečimi nogami je nemogoče upogniti. Med čakanjem na zdravljenje ne ponuja kave.

Še ne tako dolgo nazaj sem uporabljal storitve ambulante in bil zelo zadovoljen, osebje je bilo usposobljeno in zelo pozorno, ob stiku sem prejel strokovno pomoč (in zelo prijazen odnos). V prihodnosti bom zagotovo uporabljal storitve ambulante in jo priporočil prijateljem in znancem..

Hvala za vaše delo!
Ali je mogoče odstraniti mol na vratu, če je pod njim karotidna arterija?

Pozdravljeni, moj mož ima veliko ureznin na telesu. Lahko imate učinkovito zdravljenje?

Seveda. Naenkrat lahko izbrišete poljubno količino. Stane od 400 rubljev, ko zdravnik naenkrat odstrani, bo zdravnik naredil popust.

Prosim, povejte mi, če lahko odstranite tetovažo z laserjem, če so potem brazgotine in koliko postopkov je potrebno?

Lahko ga odstranite, ni brazgotin, vendar se na koži, ki nimajo pigmenta, lahko pojavijo sledi iger za tetovažo. Če se to zgodi, se lahko sledovi igel naknadno odstranijo z lasersko rezanje. Potrebnega števila postopkov ni mogoče predvideti vnaprej, vse je odvisno od sestave pigmenta, njegove globine itd., Vsekakor pa ta postopek ni enkraten.

Zdravo! Povejte mi, če lahko odstranite tonzile z laserjem?

Ne, tonzil ne odstranjujemo, imamo poseben laserski postopek - lacunotomy, pri katerem se rešujejo težave s kroničnim tonzilitisom, tonzile pa ostanejo.

Ne najdem informacij - ali imate pred odstranitvijo opraviti dermatoskopijo? In ali lahko po potrebi odstranim biopsijo po odstranitvi? Ali pa se izvaja samo glede na indikacije?

Dermatoskopija se opravi, če želite, lahko med snemanjem določite, da je kirurg onkolog. Seveda lahko na vašo željo opravite histološki pregled zaseženega materiala.

Zdravo! Prosim, povejte mi, ali lahko odstranite tonzile? Če je odgovor da, kakšna je cena storitve?

Tonzile ne odstranjujemo; imamo posebno tehniko laserskega zdravljenja, pri kateri se tonzilitis popolnoma pozdravi z ohranitvijo tonzil. Stroški 4000 rub.

Ravna s suhimi žulji na podplatu. Odstranjeno postopoma, udobno. Rezultata je zelo zadovoljen. Hvala vsem osebjem. Vsem svetujem, naj se obrnejo na ta laserski center.

odstranili novotvorbo, čez nekaj časa se je vse znova pojavilo. vse to kaže na nesposobnost zdravnika. in če upoštevate, da postopek ni poceni, vendar bodo morali postopek ponovno opraviti samo strokovnjaki, v mojem primeru je približno 20 000. Ne poslušam pregledov kot: Uporabljam storitve tega centra. vse je super. poceni. - to napiše posebej usposobljena oseba...

Naj ne verjamete. Odstranjevanje novotvorb na koži v našem centru stane od 400 do 1000 rubljev in nihče ni nikoli izbrisal zneskov tega naročila, kot pišete. Če zdravnik ni izbrisal vsega do konca, opravi drugi postopek brezplačno. Torej najverjetneje vaš komentar ne drži.

Vprašanje kozmetologu: Koliko enot Botoxa je potrebnih za popravljanje gub v očesnem predelu (vrana stopala) in obrvi gube? Stara sem 30 let, koža je tanka. Gube niso le nočna mora, ampak so vidne, še posebej z nasmehom. Želim vedeti, koliko bo stal postopek? In za koliko časa bo učinek prvič?

Veste, v odsotnosti, ne da bi se videli, je težko konkretno reči. Prijavite se na posvet z dermatologom-kozmetologom N. Zarubino, ona vas bo pogledala in zagotovo rekla, če se bo vse izšlo, lahko to storite takoj

Rad bi razjasnil, ali ste imeli na obrazu bolnike s folikularno keratozo? (obrazi, brada) Želim se prijaviti na lasersko rezanje obraza, ker navadni dermatologi skomignejo s seboj in pravijo, da keratoze ni mogoče nikakor zdraviti

Naj vas dermatolog-kozmetolog pregleda in pove, kaj lahko storimo.

Vprašal sem vprašanje - Koliko enot Botoxa je potrebnih za popravljanje gub v očesnem predelu (vrana stopala) in obrvi gube? Stara sem 30 let, koža je tanka. Gube niso le nočna mora, ampak so vidne, še posebej z nasmehom. Želim vedeti, koliko bo stal postopek? In za koliko časa bo učinek prvič?
Torej - moram iti iz moskovske regije, vsaj v povprečju k meni, da vem, koliko denarja pride. In potem nimam pojma, koliko enot bo morda potrebnih, nikoli nisem naredil Botoxa - 10, 30, 100?

Rad bi se zahvalil specialistu ENT vašega centra, Evgeniji Zolilovni Mirzoyevi in ​​Nini Aleksejevni Zakharovi, medicinski sestri, ki je začela smrčati v začetku novembra, je celo sokrivila sorodnike iz sosednje sobe z glasnim zvokom. Zdravnik je opozoril, da v moji anatomiji smrčanja ni mogoče popolnoma ozdraviti, vendar se zvok lahko zmanjša. In zdaj vsi sosedje mirno spijo. Moje veselje nima meja, sem velik strahopetec, ki se bojim bolečine in negotovosti. Zdravnik in medicinska sestra sta se tako zelo trudila, da je bilo izrečenih toliko prijaznih, podpornih in pomirjujočih besed. In Nina Aleksejevna je celo tiho božala po glavi, ko mi je zdravnik delal grlo. Najlepša hvala.

Pozdravljeni, odstranjevanje pege skupaj je približno, koliko bo stalo. )))

Pege se razjasnijo in odstranijo z dvema metodama: fotografskim postopkom ali kemičnim pilingom. Stroški enega postopka znašajo 900 rubljev. in 1500r. oz. Toda nehvaležen poklic - vsako leto se bodo znova pojavili.

Šla sem kirurgom in šla k kozmetologom na postopke. Vsi strokovnjaki so bili všeč, pozorni, kompetentni.
Imate zelo informativno spletno stran, vse je jasno in jasno. Hvala za takšno organizacijo. Bom preizkusila vaše nove kozmetične postopke in kupila kremo za novo leto. Resnično upam, da bo zdravnik svetoval kaj konkretnega. Hvala še enkrat.

Zdravo! Že 4 leta imam pečat na nosu. Stisnil sem mozolj, vendar se ni razlegel. Šel sem k dermatologu, on mi je svetoval, naj se obrnem na vas. Mogoče je odstraniti tesnilo z lazarjem ali ne?

Mogoče, ampak le zdravnik bo po pregledu zagotovo povedal. Pridite.

povej, kako oftalmološko je tam

Zdravo! Rad bi naredil lasersko rezanje obraza, da odstranim brazgotine po aknah, koliko bo to stalo?

Spletno mesto ima cene, celotna oseba - 8.200 rubljev na postopek.

Zdravo! Ali je mogoče v vaši ambulanti narediti lasersko vazotomijo spodnjih nosnih poti??

žal ne.

ali ste odstranili adenoide za otroke? (starost 7 let), če je odgovor, vnaprej hvala

Ne, ne brišite. Izvajamo konzervativno zdravljenje s terapevtskimi laserji, kar daje dober učinek.

Pozdravljeni, koliko bo stalo odstraniti dve suhi koruzi s steblom?

Če po ceniku na spletnem mestu odstranjevanje ene suhe koruze stane 800 rubljev, potem bo odstranjevanje dveh stalo 1600 rubljev.

Že dolgo me mučijo oči. Pol leta je zdravil oči v različnih klinikah. Diagnoza virusnega keratitisa. Svetovali so, da pridejo sem, da gorijo z laserjem. Zdravnik je pogledal, rekel, čeprav to ni moj profil - pomagal bom. V mojem primeru bo prišlo do trnja. Pogledal, kaj so me obravnavali, rekel - sranje in napisal cirgan! Peti dan zdravljenja je šlo vse dobro! Ni preveč len, šel je k svojim prejšnjim zdravnikom, takega imena sploh niso slišali! V šoku sem! In na moje vprašanje "od kod izvira ta okužba," je zdravnik dejal - da gre le za to, da virusi postanejo zlobni, gneča ljudi so dobri pogoji za razmnoževanje in evolucijski razvoj, zlasti ob ozadju slabe imunosti ljudi in poskusu preprečevanja virusov z neučinkovitimi zdravili, zaradi česar postanejo celo bolj jezni ! In kot zaplet nam poškodujejo oči. Najlepša hvala Maksimu Vladimiroviču!

Pozdravljeni, imam na roki dolgotrajno opekline 3 stopinje. Ali ga je mogoče odstraniti z lasersko rezanje, obstajajo rahlo izbočene brazgotine. Kako boleč je ta postopek? Koliko korakov je storjenih? Velikost enega najbolj vidnega območja je približno dva polja za vžigalice. Ali je mogoče v celoti izbrisati ali bodo še vedno sledi? Odgovori prosim. Hvala vnaprej!

Vse od bolečine do števila postopkov je čisto individualno. Prijavite se k zdravniku, on bo pregledal naravo brazgotin, nagnjenost k tvorbi keloidov, ali je sploh mogoče narediti lasersko rezkanje? če je mogoče, lahko poskusi na majhnem območju, da vidi, kako bo potekal postopek.

Hvala, ker ste bili tam in za vaše delo! Imam ločitev mrežnice. V Moskvi je zdravil eno oko, ki je stal 47 tr 1,5 ure so delali laser. Zelo boleče. Prijatelje so obravnavali v vašem centru in bili zelo zadovoljni. Priporočljivo. V prvi vrsti želim povedati, da me je cena prijetno presenetila (TR 7!), V drugem pa je zdravnik usposobljen, imam težavo, če bi se mi v oči vstavilo veliko muk in vse je šlo enostavno in preprosto. 35 minut skupaj s širitvijo zenice. Tudi sam se je zapeljal nazaj za volan. Še enkrat - najlepša hvala!

Želimo se zahvaliti oftalmologu Maksimu Vladimiroviču Dvorjanovinu! To je božji zdravnik, profesionalec na svojem področju, eden najboljših zdravnikov na svojem področju v Tverju. Sploh ne vem, kdo je boljši pri laserski koagulaciji mrežnice v Tveru ?! Vedno bo pozorno poslušala, predpisala kompetentno zdravljenje in najpomembneje, razložila bo, kaj je kaj. Na distrofijo mrežnice smo se prvič lotili leta 2008. Zadnjih 8 let nas je opazoval le Maksim Vladimirovič in nikoli nismo obžalovali!
Maksim Vladimirovič - to je naš družinski "zdravnik Aibolit"!
Zdravje vam in vaši družini, potrpljenje, strokovna rast!
Družina Slepnovcev in Tokarevcev, Tver.

Pozdravljeni, enaka rana na obrazu je bila zaščitena pri otroku od 8 mesecev, zdaj je stara 10 let in brazgotina je zelo opazna, ali jo je mogoče odstraniti z vas, po možnosti z laserjem.

Lasersko rezanje brazgotin je nekoliko boleč postopek in ni znano, kako ga lahko prenese 10-letni otrok. In težko je govoriti o možnosti popolne odstranitve brazgotine, ne da bi jo videli. Lahko se dogovorite za posvet, otroku pokažete in se z zdravnikom odločite, kaj je mogoče storiti in kako.

Povejte mi, da lahko veke namažete z breskovim oljem, da spodbudite rast trepalnic na oči, to ne bo slabše?

Oči ne bodo slabše, razen če seveda ni alergije na to olje. Res je, najverjetneje tudi dobro.

Koliko znaša zdravljenje smrčanja?

Na spletni strani v razdelku "Cene zdravstvenih storitev" je na koncu ločena postavka "lasersko zdravljenje smrčanja".

Ali je mogoče beliti pigmentacijo v vašem središču? Natančneje komolce. Slišal sem, da je to mogoče z laserjem.

Pozdravljeni! Povejte mi, ali je v vašem centru možno odstraniti papiloma iz sramnih ustnic? Za koliko sej? Prebral sem, da lahko to izzove raka, res je?

V nekaj minutah jo je mogoče izbrisati. Papilomi se ne malignijo.

Pozdravljeni, odstranjujete lipomi.?

Pozdravljeni, prosim povejte mi, ali lahko z laserjem odstranim brazgotine pod očmi in psa v otroštvu in koliko bo to stalo

To lahko zdravnik pove šele po pregledu.

Povejte mi, da lahko odstranite lipomi iz testisov?

Ali je možno zdravljenje sinusitisa z laserjem in kakšna je približno cena?

Mogoče. In kako natančno zdraviti in koliko bo to stalo, lahko po pregledu pove naš zdravnik ENT.

Pozdravljeni! Prosim, povejte mi, da v vašem centru odstranjujejo pege na obrazu in za koliko postopkov? Kolikšen je strošek, hvala vnaprej!

To je čas in denar precej neučinkovit postopek. Tudi če začnete spomladi, potem do poletja, ko takšni postopki niso priporočljivi, ponavadi nimajo časa. Še več, naslednje leto se bo vse moralo začeti znova.

Pozdravljeni, koliko stane čiščenje obraza?

Prva vrstica cenika kozmetičnih storitev - 800 rubljev.

dober večer!
V ceniku ni bilo mogoče najti cen za odstranjevanje brazgotin. Povejte mi, če se takšna storitev izvaja v vašem centru?

Da. V cenovni liniji je vrstica "brazgotine na novo" - 450 rubljev. tekoči centimeter.

Rad bi odstranil domovino z obraza, koliko bo stal ta postopek?

Ali imate v svojem središču ELVK in ali ga dr. Romanovsky izvaja??

Romanovsky izvaja samo skleroterapijo žil.

Dober večer! Ali je mogoče v avgustu narediti foto pomlajevanje?

Če uporabljate kreme za sončenje, je bolje, da začnete septembra.

Dober dan. Koliko bo stalo odstranjevanje gub nad ustnico? ona ni globoka

Stroške takšnih postopkov lahko zdravnik pove šele po pregledu; zagotovo ne morem reči, ne da bi videl pacienta.

Najlepša hvala zdravnici Raevskaya Oksani Valentinovni za njen občutljiv odnos do bolnikov, je vedno vljudna, taktična, najlepša hvala za razumevanje in skrb!

Dober dan, saj mi niso izdali knjige pritožb, zaradi njene odsotnosti pišem tukaj v preglede.

31. avgusta 2016 sem poklical registra in razjasnil, ali se zdravi gnojni ječmen, in večkrat razjasnil, da imam zelo boleč pravi ječmen. Zagotovil sem, da se zdravijo in se dogovorijo za sestanek.

01.09.2016 je 12.20 prišel na sprejem, kjer mi je zdravnik razložil, da niso vpleteni v absces.

Zaradi nesposobnosti vašega osebja sem preživel odpuščen kirurg v drugi kliniki.

Prosim vas, da pojasnite, zakaj sem plačal 400 rubljev. Če me je vaš uslužbenec napisal na posvet izključno po pomoti? zakaj mi niso dali žalujoče knjige?

Pritožbene knjige, zlasti v zdravstvenih ustanovah, so že več let odpovedane. Pravila za zagotavljanje plačanih zdravstvenih storitev s strani zdravstvenih organizacij (potrjena z Odlokom vlade Ruske federacije z dne 4. oktobra 2012 N 1006) ne vsebujejo obveznosti izvajalca, da ima knjigo pritožb in predlogov. Z vsemi zahtevki se lahko obrnete na vodstvo organizacije. Zdravnik je v vašem primeru pojasnil, da v tem konkretnem primeru ne more storiti ničesar v ambulanti. Se opravičujem zaradi nerazumevanja.

Pozdravljeni, prebral sem, da imajo v vaši ambulanti operacijo vraščenih nohtov, in delajo operacijo nohtov in koliko bo to stalo. In ali to počnejo do otrok (hčerke, stare 17 let).

Pozdravljeni, prosim povejte mi, če je mogoče na vaši kliniki odstraniti brazgotino na nosu.?

Pozdravljeni! Lahko dobite injekcije Botox??

Lahko, stane 300 rubljev. za enoto.

Pozdravljeni. Predvideno umivanje tonzil. Ali se lahko prijavite na ta postopek?

Dober večer! Povejte mi, ali je mogoče z laserjem odstraniti majhno brazgotino na trebuhu (5-7 milimetrov) in koliko bo to stalo? To je posledica neuspešnega prebadanja v salonu. In ali bo mogoče na istem mestu narediti nov pirsing? (Ta brazgotina je že zaraščena. Hvala vnaprej!

Teoretično mogoče. V praksi je potrebno, da zdravnik pogleda in pove, kaj in kako. Enako velja za cene, vsekakor pa bo s takšnimi dimenzijami stalo precej poceni..

Zdravo! 43 let - začelo se je norice ((bojim se, da se ne morem izogniti brazgotinam in jamam. Ali je mogoče odstraniti te posledice v svoji kliniki? Na kakšen postopek se lahko prijavim? Hvala vnaprej za odgovor.

Lahko ga odstranite, postopek se imenuje lasersko rezanje (frakcijska termoliza). Ampak ne tecite pred motorjem; upamo, da se bo vse izšlo brez naše pomoči.

Recimo, da imate 4-letnega otroka pod lokalno anestezijo odstranjene tonzile in adenoide

Ne, zagotavljamo konzervativno zdravljenje tonzil.

Zdravo. V svoji kliniki lahko z laserjem odstranite starostne pege na obrazu?

Odvisno je od tega, kakšne lise. Zdravnik je treba pogledati in povedati, kaj je mogoče storiti.

Pozdravljeni. Želim vprašati koliko stane liposukcija? In na kateri telefon lahko pokličem

V razdelku "Cene za kozmetične storitve" - ​​"Kozmetologija" je vrstica "Ultrazvočna liposukcija (kavitacija) 1700 rubljev." Telefon 35-39-60.

začeli so me boleti sklepi, kar ni storila, ne pomaga.. vaš center je svetoval zdravnikom IZOTOV IA. LAHKO POMOČI PRI MOJIH BOLEZNI?

Upam, da lahko. Prijavite se na posvet z njim in se pogovorite o vsem.

Zdravo. Imam težavo z nosom. Težko dihanje Opravili smo operacijo upogiba nosnega septuma. Po enem letu je nos spet začel slabo dihati. Povejte mi, ali izvajate kakšne postopke ali operacije za nosno zamašitev??

Naš ENT zdravnik vas mora pregledati. In potem - kaj bo rekla.

Zelo sem hvaležna Oksani Valentinovni Raevskaya, šla sem k njej, da poliram brazgotino, vse sem naredila tako previdno in tudi svetovala, kam naj grem za nadaljnji popravek. Zelo lepa pozornost in zanimanje za rezultat. Najlepša hvala za vašo pomoč..

kozmetologija! napišite: čas ene stranke za čas druge. čas postopkov se ne upošteva. luščenje v 7 minutah z vsemi postopki za 1500 rubljev. Dve ženski sta sedeli v čakalni vrsti in sta bili ogorčeni zaradi pomanjkanja službe..

Želim se zahvaliti Lauri Mirzoyevi Evgeniji Zalimovni in čudoviti medicinski sestri, ki sodeluje z njo. Novembra letos so opravili lasersko operacijo za odpravo smrčanja. Poklicno, prijazno, pozorno. Ti ljudje so mi veliko pomagali. Evgenija Zalimovna je svetovala ne le med obiskom pri sebi, ampak je v pooperativnem obdobju prišla v stik po telefonu, e-pošti. V primeru najmanjšega dvoma, skrbi, se lahko vedno obrnete nanjo in se pogovorite o vseh odtenkih. Te specialiste in kliniko bom priporočil svojim prijateljem in znancem, vodstvo klinike pa prosim, naj spodbudijo zdravnika in medicinsko sestro. Lep pozdrav in najboljše želje.

Že nekaj let hodim k Oksani Valentinovni Raevskiji. Zelo kompetenten pozoren prijazen specialist. Vedno pozitiven. Zdravja in uspeha vam, Oksana Valentinovna.

Zdravo! njegov sin je star 20 let, težave z obrazom so velike akne ali akne ali ateroma, vojska je naredila transfuzijo, predpisana mazila niso pomagala! ali lahko opravite pregled in ga pozdravite! cene in posvetovanje ter telefon najboljšega zdravnika prosim!

Prijavite se na posvet z dermatologom-kozmetologom Zarubino, to bo stalo 400 rubljev, potem pa kaj bo rekla.

Dober dan! Zahvaljujem se Evgeniji Zalimovni Mirzoyevi za visoko strokovnost, pozoren odnos in toplino, ki jo zdravnik daje svojim pacientom.

Dober večer. Povejte mi, prosim, ali lahko odstranim lipome na glavi v vaši kliniki na Volokalamki? Priporočite boljšega zdravnika. Hvala vnaprej.

Ti lahko. Vsi naši zdravniki so dobri; za vsak slučaj, prijavite se pri Oksani Valentinovni Raevskaya, ženska bo žensko vedno bolje razumela.

Dobro jutro ! Stara sem 51 let in naravno obstajajo gube, še posebej po hujšanju so se pojavile nazolabialne gube, ali jih je mogoče odstraniti in koliko in koliko stane ta postopek.

Lahko odstranite; Več postopkov, najpreprostejši - konturna plastika. Hialuronska kislina se vbrizga v nasolabialne bonbone in jih napolni. Postopek je enkraten, rezultat je takoj viden, učinek traja do enega leta. Stroški so odvisni od prostornine zdravila (oziroma globine in dolžine gub), zdravnik bo po pregledu poklical določeno količino.

V center sem odšel 20.01.2017 ob 14:35. Za recepcijo je stala gospa nedoločne starosti z bledim obrazom in lasmi iste barve. Z menoj je začela govoriti z besedno zvezo: Pravzaprav imamo samo po dogovoru! Nadalje, ne bodi pozorna na moj zmeden videz, je rekla, da moram izpolniti pogodbo in počakati. Kar sem storil. Po 10 minutah čakanja in mojega vprašanja me je gospa obvestila, da se zdravniški pregled začne od 15. ure dalje.
Apeliram na vodstvo centra. Glede na to, da izvajate svoje dejavnosti na področju plačljivih storitev, vas prosim, da svoje osebje naučite, kako vljudno in profesionalno komunicirati z obiskovalci. Z nevljudnostjo se že srečujemo pri brezplačnih storitvah.

Pozdravljeni, odstranil sem ti mol z laserjem in oni so me zašili, zdravnik je rekel, da je to za boljše zdravljenje. Želela sem vedeti, kako šivi vplivajo na celjenje.?

Če je krt velik, potem po odstranitvi ostane globoka fosa; za estetske namene in za hitrejše celjenje je mogoče uporabiti šiv - ko so robovi rane v stiku, se celjenje hitreje opravi, kar je naravno.

Pozdravljeni! Povejte mi, prosim, naredil sem neuspešno tetovažo obrvi, poskusil odstraniti, ali je mogoče odstraniti z laserjem in koliko postopkov je možnih??

Lahko ga odstranite. Število postopkov je odvisno od uporabljenega pigmenta in globine; po prvi seji bo mogoče natančneje reči. Postopek se izvaja v centru na Radiščevi, 45.

Pozdravljeni, lasje že dolgo rastejo na mojih prsih. In drago bo. Lahko pa se z nekom posvetujete z zdravnikom. hvala

Dlake se lahko znebite s pomočjo fotoepilacije in laserskega odstranjevanja dlak. Fotoepilacija je cenejša, vendar zahteva več sej kot laser. Mimogrede, do konca februarja imamo posebno ponudbo o laserskem odstranjevanju dlak.

Zdravo! Bradavica mi je rasla med prsti. Bolečina in nevšečnosti so grozne. Na spletnem mestu sem prebrala, da imate odstranjene samo bradavice z obraza. Mogoče nisem kaj razumel? Razloži, prosim. In če je tako, potem naj se k zdravniku dogovorim. Hvala v naprej

Bradavice odstranimo s katerih koli delov telesa. V katerem koli od naših centrov se lahko dogovorite s katerim koli kirurgom; naredili bomo vse.

Dober večer! Želel bi odstraniti deformiran žebelj, ki je nastal kot posledica glivične bolezni. ali je to mogoče storiti v vaši ambulanti, do katerega specialista se moram prijaviti.

Mogoče. Takoj se lahko prijavite za odstranitev pri katerem koli kirurgu.

Zdravo! Ali je v vašem centru možno odstraniti limfadenitis z laserjem??

žal ne.

Pozdravljeni, na prehodu imam veliko brazgotin na obrazu, jih lahko odstranim in kakšen postopek boste svetovali pri brazgotinah na obrazu?

Če mislite na brazgotine pred aknami, običajno priporočamo lasersko rezanje (frakcijska termoliza). In bolje je, da se na posvet z dermatologom-kozmetologom dogovorite za posvet in potem, kaj bo svetovala.

Povejte mi, da obliko nosu popravite s polnilom?

Zdravo! Prosim, odgovorite, v katerem letnem času je bolje odstraniti konveksno veliko mol v dekolteju? Hvala vnaprej.

Če ne načrtujete poletnih počitnic na jugu, potem je glede na naše vreme možno kadarkoli. In tako, da se izognete pojavu hiperpigmentacije na mestu odstranitve - odstranite od septembra do maja, poleti je bolje vzdržati.

Dober večer! Moja hči (stara 5 let) ima pigmentirano mesto, zavzema 1/4 obraza. Ali je mogoče odstraniti madež na vaši kliniki? hvala.

To je vse, kar je treba gledati. Za posvetovanje se dogovorite z dermatologom-kozmetologom in takrat bo vse odvisno od tega, kaj reče.

Na hrbtu se je pojavila grudica, zdaj se je povečala in boli, kot wen. Ali so odstranjeni in pod kakšno anestezijo.

Če wen, nato odstranite brez težav, pod lokalno anestezijo.

Pod modrimi očmi imam modrice, majhne. Odstraniti se moram iz drugega mesta in nisem star 18 let, vendar ga moram odstraniti.. kako biti?

Prijavite se po telefonu, pridite, izbrišite.

Pigmentirane lise imam že od rojstva. Stara sem 14 let in so že na zadnji strani trebuha, vratu, roke, ali jih lahko odstranimo? in koliko bo vse to stalo. vsaj približno

Le zdravnik po pregledu lahko pove, kakšne so lise, ali jih je mogoče odstraniti in približne stroške. Prijavite se na posvet z dermatologom-kozmetologom in že lahko konkretneje spregovorite.

Moja hči je stara dve leti. Zdi se, da je noht na nogah zrasel. Ali odstranite vročen nohtov na nogah za otroke?

Ne, tako majhnih ne izbrišemo.

Dober dan! Povejte mi, prosim, koliko stane odstranitev pajkastih žil na obrazu? In kdo naredi tak postopek?

Stane 400 rubljev. na cm, naredi zdravnik Raevskaya.

Povejte mi, prosim, ali je mogoče prepoznati in odstraniti milijon na notranji strani očesa (veke), ki se je pojavil v bližini in v notranjosti pred enim letom in zelo moti, da utripa

žal ne.

Zdravo! Povejte mi, prosim, želim odstraniti pajkaste žile na obrazu. Ali je to mogoče storiti poleti?

Če se ne boste odpravili na dopust v tople države, potem se poleti lahko varno odstranite.

Na obrazu imam mol na velikosti do 5 mm, ne želim ga popolnoma odstraniti. Ali je mogoče v svoji ambulanti zmanjšati mol z laserjem in če bo nastala brazgotina?

Delna odstranitev madeža bo povzročila travmo in povečala tveganje za maligno degeneracijo. Torej izberite - ali ga pustite takšnega, kot je, ali ga v celoti izbrišite.

S katero napravo se dviga radio? Cena je kot je navedeno?

Honkon naprava, mono in bipolarno dviganje. Cene na spletnem mestu so veljavne..

Zdravo. Povejte mi, da odstranite velike brazgotine po operacijah. V otroštvu je prišlo do hude opekline in dal presaditev kože, ostala je zelo opazna brazgotina.

Najverjetneje ga lahko odstranite, vendar morate pogledati. Prijavite se na začetni posvet, zdravnik vas bo pregledal in zagotovo povedal, kaj je mogoče storiti, koliko postopkov bo potrebnih in koliko bo stalo.

Danes sem prišel posneti otroka, bradavico ali kaj podobnega, ki se je pojavil na moji roki, registrar z arogantnim pogledom se je bal, da bi ga sprva zabodli, injekcija je zelo boleča in ali bo vaš otrok to prenašal! Potem sem prosil, da se dogovorimo vsaj za posvet, ista matičarka nas je neradi prijavila na posvet. Zdaj dvomim, ali bi sploh šel!?

Povejte mi, ali je po modrici mogoče odstraniti tesnilo hematoma pod očesom.

Zdravniku je treba reči, ali je to mogoče ali ne, ne da bi videl, je težko reči.

Prebral sem veliko pozitivnih kritik o tebi. To me osrečuje. Želim ti zaupati. Samo ne razumem, ampak cene na spletnem mestu za storitve, ki jih imate za leto 2017? Ali lansko leto?

Vse cene na spletnem mestu so aktualne.

zdravo!
Rad bi vedel, odstranitev zelo stare brazgotine s tuberkami je možna na strani nosu ?

Mogoče. Bolje je seveda videti v naravi; se prijavite na začetni posvet in zdravnik bo natančneje povedal.

Dober večer! Povejte mi, vendar madeža ne odstranite z laserjem. Imel sem mikrobanje vek in se spravil v posodo, zdaj v zunanjem kotu očesa modro-modra pega

V živo je treba gledati, tako rekoč težko. Dogovorite se za zdravnika Rayevskaya O.V., pogledala bo in povedala, kaj je mogoče storiti.

Zdravo. Ali je mogoče otroku, starim 4 leta, narediti EEG in dopplerografijo možganskih žil v vašem centru?

Vse je odvisno od otroka. Če bo lahko mirno sedel postopek (so popolnoma neboleči), bomo to storili.

Zdravo! Ali se lahko angiodysplasia na obrazu odstrani v vašem središču?

Odvisno od vrste displazije; zdravnik lahko končno reče po pregledu.

Zdravo! Ali je v vašem središču mogoče odstraniti ateromo na obrazu? Sem iz okolice, kako lahko prideš do recepcije7

Izbrišete lahko. Pokličite številke, navedene na spletnem mestu in se prijavite za primeren dan in čas za vas.

Ali z laserjem odstranite žebelj, ki ga je prizadela gliva??

Če mislite na odstranitev celotne nohtne plošče, potem ja, črtajte.

Pozdravljeni, želim narediti lasersko ali fotoepilacijo z vami. Povejte mi, ali se moram najprej ločeno registrirati za posvet s specialistom? kateremu in ali je plačan?

Če nimate kontraindikacij (seznam najdete na naši spletni strani ali v internetu), se lahko takoj prijavite na postopek.

Zdravo. Moj oče je star 53 let, trpi zaradi pritiska. Slišal sem, da obstaja lasersko čiščenje krvnih žil, ki normalizira krvni tlak. Povejte mi, ali imate ta postopek? Kako se izvaja in kaj je za to potrebno?

Tak postopek imamo, več o njem lahko preberete na naši spletni strani v razdelku "Laserska terapija" - Lasersko čiščenje krvi in ​​krvnih žil. Toda na prvi stopnji bo za vašega očeta optimalno, da se obrne na katerega koli terapevta, ki vam bo po pregledu predpisal najpreprostejše zdravljenje z zdravili in vse se bo vrnilo v normalno stanje.

Zdravili so poškodovano krtico. Odlična dekleta na sprejemu! Dr. Lebedev Sergej Nikolajevič - najlepša hvala!

Zdravo. Prosim, povejte mi, kako v vašem centru ugotovijo, da je rast pod kožo wen ali druga novotvorba? Koliko časa traja, da odstranimo wen, manjši od 1 cm, z laserjem? Ali moram opraviti teste?

Zdravnik med pregledom ugotovi, odstranitev traja 10-15 minut, predhodni testi niso potrebni.

Dober dan! Odstranite posode na nogah z laserjem?

Izbrišemo, a na žalost trenutno manjka potreben specialist.

Zdravo! Ali vaši specialisti delajo z otroki? Moj sin je star 8 let, na obrazu ji moram odstraniti pajkovo žilo.

Praviloma ne delamo z otroki te starosti, če pa boste res morali, bomo seveda izbrisali.

Dermotofibrom na roki sem odstranil pred več kot letom dni. A brazgotina se je začela boleti, dotikati je bilo nemogoče, nekakšna izboklina. Pogosto srbi in trpi. Ne vem, kaj je povezano. Pred tem je odstranitev potekala v redni ambulanti in vse je v redu. In potem je nekaj narobe!

Zdravo! Prosim, povejte mi, da je posvetovanje kozmetologa plačano?
Če je plačan, kakšna je cena?

Plačan, stane 400 rubljev.

Doktor Voronov se ni dobro obnašal. Odstranil je vraščeni noht in opravil je še en posvet, ki je vseboval določitev preliva enkrat na dan..

Gnusni skrbniki storitev! Na prijavo za odstranjevanje tetovaže sem se prijavila na Radishchev Blv, ko sem prispela, administrator mi je rekel, da je bil aparat pokvarjen in postopek preklican. Moja številka jih je napačno zapisala, tako da me nihče ni opozoril. Na moje vprašanje, kako se je to zgodilo, in besede, da sem denar porabil za taksi in svoj čas, so mi rekli "V redu je." Odvraten odnos do strank.

Izbrisano v centru na Radiščevem, 45 nevusov na zadnji strani. Postopek je bil hiter in popolnoma neboleč. Rane so zacelile v enem tednu, sledi niso ostale. Center je čist in udoben. Zadovoljen s kakovostjo storitve in storitve. Hvala kirurgu Ulyanu Viktorovni ter administratorjema Eleni in Oksani.

Najlepša hvala Dvorjanovinu Maksimu Vladimiroviču. Mamo z glavkomom je zdravil z laserjem in ni več potreboval operacije. Za to smo mu zelo hvaležni! Družina Nikonorov.

Odličen oftalmolog v ambulanti! Mama je z enim očesom zdravila glavkom (od leta 2003 je pritisk kompenziran!), Zdaj je drugo oko začelo odpovedovati, naredili so laser, čakamo na rezultat. Oče je operiral med delom v deželni bolnišnici (leta 2005 in leta 2008 drugo oko). Dobro vidi. Trenutno se ukvarjamo z laserskim zdravljenjem diabetične retinopatije. Bili smo v Moskvi na posvetu. Pravijo - vse je bilo kul! Nadaljujte predpisano zdravljenje. Zelo smo mu hvaležni za njegovo strokovnost in človeški odnos do ljudi! Maksim Vladimirovič, poklonim se vam! Želimo vam uspeh pri nadaljevanju trdega dela. Dajanje ljudi na pogled in uvajanje novih tehnologij!

Najlepša hvala čudovitemu zdravniku Dvoryaninov Maximu Vladimiroviču. Pozorni in zelo kompetentni. Lahko bi rekli, da mi s pomočjo vitreolize rešuje oko, vid se mi je bistveno izboljšal. Upam na nadaljnje izboljšave, ta zdravnik je verodostojen.

Pozdravljeni, na obrazu imam atrofično okroglo brazgotino s premerom 1 cm rožnato že 6 let, povejte mi, če jo lahko nekako odstranim. ?

Lahko ga odstranite ali ne, zdravnik lahko pove šele po pregledu. Prijavite se na začetno posvetovanje in vse bo postalo jasno. In ne da bi se videl, noben specialist ne bo ničesar rekel.

Kapilarna mreža na nogah. Lahko pomagate? Jaz sem

Ali je mogoče narediti lasersko rezkanje na obrazu, če pride do kuperoze?

Nepotrebno nezaželeno.

Povejte mi, koliko bo stalo odstranitev madeža (

3 mm.) In preveri histologijo

Odstranjevanje madeža stane 600 rubljev, če ga morate poslati na histološki pregled, potem še 1250 rubljev.

Ali odstranite zadrževalno cista spodnje ustnice? Koliko stane?

Ne, obrniti se morate na zobozdravnike

Ali je mogoče odstraniti tonzile in kakšna je cena te operacije??

Ne, tonzile ne odstranjujemo.

Dober večer. Pred več kot enim mesecem sem v našem centru lasersko poliral obraz, na splošno mi je bilo vse všeč, vendar sta na templju ostala dva madeža (kvadrata) z laserja. Povej, da je v redu? In koliko bo pigmenta šlo? Na sonce ni šlo. Uporabljena zaščitna krema spf50.

Morda ima tempelj tanjšo kožo; ne skrbite kmalu in bo šlo.

Razmere so take. Na roki se je pojavil benigni tumor (fibroma). Prvič me je odstranil moški kirurg. Toda fibroma je spet rasla. Drugič, ko sem bil kirurg, je mletje opravila ženska. Mislil sem, no, zdaj je vse izbrisano. Ampak ne, znova se je pojavila. Tretjič, če želite spet izbrisati? Sploh ne vem, ali je smiselno, če jih ne moremo previdno odstraniti s korenino, da ne bi več oblikovali. Vendar obstajajo dobre točke. Na prstu se je tvorba dobro odstranila in se hitro zacelila, hvala za to!

pozdravljeni, rad bi vedel. Imam takšno situacijo, imam uho ali oteklino za ušesom, ne razumem, boli me in moti, koliko stane preveriti, kaj je in cena odstranitve.

Posvet stane 400 rubljev, če ga takoj izbrišete, je posvet brezplačen. Težko je vnaprej povedati, kakšni so stroški odstranitve, ne vedoč, kaj je..

Na VLOK se ne morem prijaviti k vam. Ne preživite v soboto, ne delajte v nedeljo, v ponedeljek po treh. Postopek je zasnovan za več obiskov. Kako priti do vas iz Moskve? Sami vabite. Občutek, da ne gre za komercialno kliniko, ampak za svobodno državo. ustanova. Ja, in z delom v Tverju vas ni vedno mogoče ujeti po opravkih, ste do 19. ure.

zdravite Mortonovo nevromo v tem centru? Hvala.

Ne, odstranimo samo tumorje na koži.

Pozdravljeni, imam ukrivljenost nosnega septuma, sedim na sprejih. Lahko kaj storite s kb?

Ne ravnajte z laserjem. In kaj lahko še storimo, bo po pregledu povedal ENT.

dober večer !
Zanima me, kako lahko uuviderm ultra 4 stane manj kot juviderm ultra 3?
Pridem na kliniko, pa mi bodo povedali, oprostite, ali je to napaka pri ceni 3000 rubljev?)))) No, to je v skladu s tem, kar piše na spletnem mestu!)

Pozdravljeni, povejte mi koliko stane povečanje ustnic?

Stroški so odvisni od želenega volumna ustnic - in s tem od volumna polnil - 1 ml, 2 ml. in tako naprej, kot tudi vrsto uporabljenega zdravila. Zdravnik bo poklical določeno količino za posvetovanje, ko vas bo videl in mu boste izrazili svoje želje..

Pozdravljeni, situacija je takšna, rad bi vedel, kaj počnete, lasersko terapijo materničnega vratu?

žal ne.

Povejte mi, prosim, ali odstranite higromo na nogi?

žal ne.

dober večer.
Ugotovite lahko, ali zdravite keratozo?

Da. Morate se dogovoriti z dermatologom-kozmetologom in po pregledu bo izbrala potreben potek zdravljenja.

Zdravo. Prosim, povejte mi, da imam takšno težavo. Na glavi najverjetneje papilomi. Odstranila sem se prej na kliniki. Glava je bila čista, zdaj so se ponovno pojavile in veliko jih je..

Ni problem. Prijavite se v katerega koli od naših centrov in izbrišite vse.

Pozdravljeni !! In sinusitis zdravite brez punkcije, če ga imam že 15 let?

Da, obstajajo tehnike terapevtskega laserskega zdravljenja. Naš ENT zdravnik vas mora pregledati in že bo povedala, kaj je mogoče storiti.

dober večer!
Slišal sem veliko pozitivnih kritik o vaši kliniki. Povejte mi, ali imate kakšne postopke za problematično kožo obraza (akne, luščenje, črne pike.) In ali ponovite te postopke.

Obstajajo postopki in ne eden; kateri je pravi za vas, bo po pregledu povedal dermatolog-kozmetolog.

Rad bi se zahvalil Gulievi Ulyanu Viktorovni, kirurgu laserskega centra na Radishchevu, za hitro, neboleče odstranjevanje novotvorb na telesu. Vse je šlo hitro, lepo in mirno!) Najlepša hvala!)

Na glavi ateroma se lahko v vašem središču odstrani nekaj več kot 1 cm in do katerega zdravnika se morate dogovoriti? Na mestu rane bodo zrasli lasje?

Lahko izbrišete; Lahko se dogovorite za katerega koli kirurga, ki sprejme v primernem času. Rana kot taka ne bo, pod lasmi bo tanek šiv, neviden.

Ali lahko odstranim bradavico na roki in koliko stane? star sem 14 let

Možno je, da stane 600 rubljev.

Pozdravljeni, mogoče je odstraniti tonzile z laserjem v vašem središču.?

Ne, tonzile ne odstranjujemo.

Ali je klic odstranjen iz vas? če tako dolgo časa? boleče?

Sam postopek traja nekaj minut, ki se izvaja pod lokalno anestezijo..

Hvala! posebna zahvala dr. Dvoryaninov Maxim Vladimirovič. več takih zdravnikov

In na začetnem posvetovanju lahko zdravnik takoj izvede postopek laserske raztezanja?

Verjetno ne. Dejstvo je, da je določen čas namenjen posvetu, po katerem se drugi bolniki evidentirajo. Postopek z lasersko rezkanje vključuje najmanj pol ure čakanja, dokler deluje anestetik, ki se nanese na kožo, in približno eno uro samega postopka. Zato se je bolje registrirati za poliranje vnaprej na podlagi lastnega delovnega urnika, tako da po postopku vsaj nekaj dni prostega dne.

Dober večer. Po furunklu sta mi na obrazu ostali dve podočnjaki. V dneh so s prostim očesom in zaradi njih zelo zapleteni. Lahko jih nekako polirate, zgladite kožo.

Najverjetneje lahko, seveda pa morate pogledati. Nagovorite se z zdravnikom Raevskaya, ona bo povedala, kaj in kako je mogoče storiti.

Zdravo! Ena od klinik je opravila endoskopski pregled nosu in odkrila hipertrofijo spodnjega nosnega sklepa. Ali lahko takoj opravite lasersko operacijo hipertrofirane nosne sluznice? Koliko bo to stalo in ali obstajajo popusti? Zanima me natančno ta operacija z laserjem, sicer je že zaobšel veliko ENT in ni dobro, vsi pravijo, da potrebujejo operacijo, saj že skoraj 20 let trpim zaradi te težave. Mogoče boste ugotovili iz svoje dobe in da še enkrat ne plačujete za sprejeme, ampak takoj za operacijo.

Ne, žal ne.

Stara sem 17 let, želim odstraniti obrvavitev obrvi
Koliko bo to stalo in ali je potrebno dovoljenje staršev?

Rad bi postavil vprašanje) Ali izvajate lasersko poliranje strij? Na primer v predelu trebuha (posledice nosečnosti). Kakšen je cenovni razpon? Odvisno od kože?)))

Ja smo. Stroški so odvisni od območja strij. Pred posegom ali med posvetovanjem vam bo zdravnik povedal približno ceno.

Pozdravljeni, ali imate drogo kollost? Napolnjene so s brazgotinami

Pozdravljeni, povejte mi pri katerem zdravniku se morate dogovoriti za zdravljenje hemoragičnega ulnarnega bursitisa?

Zglobe opravi ortopedski kirurg.

Dober večer! In nimate laserja, ki bi odstranil nohte, ki jih prizadene gliva?

Pokličite me 8 (904) 332-62-08 Anton.

Zdravo. Imam takšno težavo, po drugi nosečnosti in porodu so se na mojem obrazu pojavile starostne pege. V vašem centru jih lahko odstranite in do katerega strokovnjaka se obrnete? Vnaprej hvala za vaš odgovor..

Potrebno je, da vas pregleda dermatolog-kozmetolog (sprejmejo ga v katerem koli našem centru). Toda v vsakem primeru, ne glede na to, kakšen postopek vam zdravnik ponuja, je bolje počakati do septembra - poleti jih večina na obrazu ni ravno priporočljiva.

Dober dan, ali imate lasersko korekcijo vida? - 3,5

Najlepša hvala oftalmologu Dvoryaninov Maximu Vladimiroviču! Zelo pozoren, odgovoren, pravi profesionalec. Zdravljeni halazion v kraju bivanja v moskovski regiji 3 mesece ni bilo pozitivne dinamike. V ta center smo prišli le 2-krat, v 5 tednih pa o halazionu ni bilo sledi.

Noseče, 35 tednov so plantarne bradavice, rastejo in se pojavljajo nove, zelo me skrbi, ko jih lahko odstranimo

Žal med nosečnostjo nobeni postopki, tudi tako manjši, niso zelo nakazani. Če vas resnično skrbi, lahko izbrišete. In optimalno jih bo odstraniti po laktaciji.

Povejte mi, kakšno opremo uporablja dermatolog pri poliranju brazgotin po aknah, co2?

Frakcijski laser 2.

Izrekam globoko hvaležnost oftalmologu Dvoryaninov Maximu Vladimiroviču. Dober specialist, kompetenten, inteligenten profesionalec.

Zdravo. Imam tako težavo, po nesreči sem imel veliko brazgotino na veki, zdravnik jo je imel, rekel je, da morate odstraniti brazgotine, to storite?

Načeloma to počnemo, vendar moramo pogledati lokalizacijo, naravo brazgotine.

Dvakrat so odstranili mol (oba na obrazu). delajo super, pregledajo, dajejo priporočila, hitro, neboleče, ne morejo si privoščiti cen. Potujemo iz Moskve in bomo še naprej veljali samo za to središče.

(c) 2010–2014 Tverski center za lasersko medicino