IPVI (15 ml)

"NPV odlikujeta preprostost in genialnost formulacije: propolis in prečiščena voda, obogatena z ioni srebra. Naravni imunomodulator - propolis - ima izrazito protivirusno delovanje, slovi po regenerativnih lastnostih, telesu pomaga pri soočanju z okužbami, pomaga normalizirati funkcije prebavil in tudi učinkovito zdravi rane.

Izjemne protimikrobne lastnosti propolisa so se izkazale v boju proti učinkom modric in ureznin, vnetju zob in dlesni. Vodna osnova "IPV" omogoča uporabo za otroke in voznike vozil, zaradi česar je nepogrešljiv izdelek za vso družino.

Ta razvoj je inovativen, kar dokazuje patent za izum.

Za krepitev imunskega sistema je priporočljivo uporabljati znotraj 1 desertne žlice 3-krat na dan 15-20 minut pred obroki 1-1,5 mesecev. Navzven - v obliki aplikacij, navlaženih z raztopino.

Shranjujte v hladnem temnem prostoru..

Rok uporabnosti 12 mesecev.

  • Predlogi (28)
  • Struktura
  • Dokumentacija
  • Večpredstavnost
  • Promocija
  • Komentar strokovnjaka

Če želite pustiti mnenje, se morate prijaviti v spletno trgovino.

Vladimir Ignatyuk - 10.8.2016

AIPVI je odlično sredstvo proti prehladu.

Elena Abramova - 17.8.2016

Pred dvema letoma sem uporabljala kremo Tentorium skupaj z AIP za zdravljenje akutnega otitisa. V dlaneh sem si drgnila in ogrela mešanico teh dveh izdelkov, nanešeno na in okoli vnetega ušesa. Uro kasneje je bolečina izginila, temperatura se je znižala!

Tatjana Popadyuk - 26.08.2016

Nekako mi je maskara stopila v oči. Začel se je močan srbenje, oko pordelo. Šminka se je takoj sprala, v oči je večkrat zapored kapljala APV. Srbenje je odšlo skoraj takoj, rdečina je odšla v 10 minutah.

Med prehladom zakopajte v grlu in nosu. Zahvaljujoč AIVP so postali veliko manj bolni.

Elena Alimskaya - 31.08.2016

Najboljši izdelek iz navadnega prehlada. Hej pee-vi, nato pa Apibalzam 1 na dan in izcedek iz nosu, kot je bil.

Čudovit čudežni izdelek mi je pomagal izboljšati vid. Celoten dan dela za računalnikom me je pripeljal do dejstva, da se mi je v očeh pojavil "pesek" in pred mojimi očmi vse zamegljeno. Hej, začeli smo kapljati in zdaj tudi proti koncu delovnega dne je z očmi vse v redu.

Tatjana Naumova - 13.09.2016

Tatjana Naumova 13.09.16
IPP.VI je naravni antibiotik, ki je nepogrešljiv za karkoli, priročno embalažo, ki jo nosite v torbici, da jo boste zakopali v oči, nos, ušesa, dali otroku. Vedno bo ščitil pred kakršno koli boleznijo, povečal imuniteto, nima alkohola. In jaz Svoje zdravje in zdravje sorodnikov in prijateljev dobim le z naravnimi čebelarskimi izdelki.

Gerelmaa Tuguldur - 16.09.2016

Zdravo. Dobrodošli iz Mongolije. Najprej čestitke vsem ob praznikih "spomladanskega maratona" v letu 2016. Ime mi je Gerelmaa. Pri podjetju Tentorium sem se registriral od maja letos.
Odprl sem svoj facebook z imenom "Zugii Gaikhamshig Zugii", kar v ruščini pomeni "Čudeži čebel".
To recenzijo sem napisal julija, ko sem odprl svoj facebook.
T. Gerelmaa: »Moj prvi nakup je bil HSP. Na začetku sem kupil AIPVI za oči. Nato sem ugotovil, da lahko kapljaš v nos in ušesa..
Desna stran mojega nosu je nenehno blokirana, tudi kadar ni izpuščaja iz nosu. In začelo mi je kapljati v nos. 5 dni je minilo - brez bolečin. Presenečeno je začela preučevati ekstrakt propolisa "IPVI". Izvedel sem, da se osnova propolisa dogaja tako na vodi s srebrovimi ioni, kot tudi na rastlinski osnovi in ​​na alkoholu. Poleg tega obstaja veliko izdelkov, izdelanih na osnovi propolisa: mazila, kreme, balzami in drugi. Z eno besedo, predlagam, da vsi ljudje, ki trpijo zaradi alergij in nosne zamašitve, poskusijo te kapljice in pozabijo na svoje bolezni. ".

Larisa Petrishcheva - 21.09.2016

Petrishcheva Larisa
Pred nekaj leti sem v bolnišnici obiskal prijatelja mojega vnuka. V njihovi sobi se je prižgala kremenčeva svetilka. Odvrnil sem se, vendar sem dobil opečeno oko. Že zvečer so se začele bolečine in bolečine v očeh. Vbrizgavanje AIPVI je takoj olajšalo bolečino. Pokopan takoj, ko se je spet pojavila bolečina. Za nekaj dni je opeklina izginila. V pogledu se ni odražalo. Ta izdelek je večkrat pomagal zelo hitro in pri konjunktivitisu. Edinstven izdelek.

Natalija Grishina - 15.10.2016

Tako imenovano "starostno" zmanjšanje ostrine vida je poznano mnogim, če ne celo večini ljudi, starejših od 40-50 let. Moje delo je bilo povezano z veliko obremenjevanjem oči, brati sem moral veliko ročno napisanih in tiskanih besedil. Morala sem dobiti očala z rahlim plusom. Potem je plus začel rasti. Dodan je bil računalnik in ugotovil sem, da je treba s tem nekaj narediti. Do takrat sem že bil v Tentoriumu in tu sem našel vsa potrebna priporočila. Vedno sem tesno jedel čebelje izdelke, izmenično draže Api-Spira, Khlebin, Tentorium Plus, Bilberry. Zjutraj in zvečer sem začel kapljati vodni propolis (AIVC) v oči in delati vaje za oči. In tako celo leto. Opazil sem, da lahko berem knjigo brez očal, v njih sem se počutil neprijetno. V službi jih je vedno bolj »pozabila« obleči, ampak jih je položila na mizo. Nato jih je nehala vzeti iz torbice in tam jih je popolnoma pustila doma. Torej sem slekla očala! Ko se mi oči utrudijo pred računalnikom, sem si nadela očala. Še naprej delam vaje za oči in s tečaji kapljam IPC. In izdelki Tentorium ne gredo iz moje prehrane.

Lani je celotni družini pomagal izcedek iz nosu..

Izvleček propolisa IP-Vi: navodila za uporabo, sestava, uporabne lastnosti, kontraindikacije, strokovni pregledi

IPVI je okrajšava od Propolis Aquatic Extract. Naravno zdravilo za kompleksno terapijo in preprečevanje virusnih, nalezljivih bolezni, patologij notranjih organov in sistemov, naravni imunomodulator in stimulator obrambnih mehanizmov telesa.

Danes bomo govorili o namenu, zdravilnih lastnostih in učinkoviti učinkovitosti zdravila. Izkušeni strokovnjaki bodo delili analize in ocene..

Prednosti izdelka

Tentorium je domača skupina podjetij, specializirana za čebelarske izdelke in fitokomponente.

Proizvaja več kot 200 vrst zdravil (20% jih izvozi v Nemčijo, Iran, Turčijo in Kitajsko). Predstavništva so bila odprta v CIS (Kazahstan, Ukrajina) in v Rusiji (Permsko ozemlje, Ufa, Rostov, Nižni Novgorod).

V asortimanu dražejev, medenih sestavkov, balzamov, krem, Apizan in Chitosan pripravkov.

Vodni izvleček propolisa Ai-P-Vi (5%) so razvili vodilni apiterapevti v sodelovanju z raziskovalnimi laboratoriji za terapevtske in profilaktične namene.

Referenca Apiterapija je alternativno alternativno zdravilo, ki temelji na uporabi izdelkov na osnovi čebelarskih izdelkov (čebelji strup, obolevnost, propolis, med).

Vodni ekstrakt propolisa Ai-Pee-Vi (5%) ima zdravilne in obnovitvene lastnosti:

  • temeljni učinek zdravila je naravni imunomodulator in stimulator aktivnosti zaščitnih funkcij telesa;
  • naravna sestava sredstev AIVPI poveča odpornost proti virusnim in mikrobnim patogenom, zavira delovanje škodljivih virusov gripe, hepatitisa, herpesa;
  • baktericidni učinek ekstrakta - poškoduje celične stene škodljivih bakterij;
  • ima protiglivični učinek na patogene glive kandide, aspergillus, mikrosporum (ringworm in pityriasis - versicolor);
  • vodna raztopina propolisa IP-Vi - naravni antioksidant, absorbira in odstranjuje rakotvorne snovi, soli težkih kovin, strupene snovi, toksine in toksine;
  • zavira regeneracijo rakavih celic, upira se nastanku malignih tumorjev;
  • normalizira delo dihal, očisti sluznico in tako zagotovi transport kisika v kri; balzam se uporablja kot profilaktično sredstvo proti tuberkulozi in pljučnim patologijam;
  • upira se zamašitvi krvnih žil, zmanjšuje raven slabega holesterola v krvi, vpliva na viskoznost krvi, čisti stene krvnih žil, preprečuje nastanek plakov in krvnih strdkov;
  • aktivna sestava (vitamini, ki sodelujejo pri absorpciji kalcija, elementov v sledovih, fosfolipidov, aminokislin) pozitivno vpliva na strukturo kosti, hrustanca in vezivnega tkiva, nasiči mišice s hranili;
  • ima celjenje ran in baktericidno delovanje v primeru poškodbe kože (rane, gnojni izpuščaji, opekline);
  • izvleček AIV-VI - analgetik naravnega izvora, lajša izrazit sindrom bolečine (deluje po analogiji z novokainom);
  • uporablja se kot kapljice za oči, ki lajšajo vnetje vek (blefaritis), roženice, slepi vrečko, odstranijo simptome pordelosti, motnosti, bolečine; Uprite se pojavu nalezljivih lezij po poškodbah in operacijah oči; odpraviti gnojno vnetje veznice, suho (antiseptični učinek);
  • lajša sindrom "suhega očesa" (suhost in splošno draženje vek in oči) med preobremenjenostjo, daljšim delom za računalnikom, branjem; uporablja se tudi za kronične očesne alergije, vnetje roženice in mehanske poškodbe.

Sestava Ai Pv

Inovativna formula zdravilnega izvlečka Propolis AIP-Vi temelji na aktivni in topni komponenti v tekočini - Artipilin C.

Posebnost vodnega izvlečka AIVP je uporaba edinstvenih sestavin in inovativnih proizvodnih tehnologij:

  • prečiščena shungitna voda (pojav "žive vode");
  • srebrovi ioni;
  • najdragocenejši, prečiščen temen propolis.

Referenca Mineralni šungit kakovostno vpliva na strukturo vode v vodi (ionizacija srebra); povezovanje s propolisom se aktivirajo biološko uporabne snovi zdravila.

Aktivna sestava vodne raztopine visokokakovostnega propolisa AIV-Vi z Artepilinom C vključuje hitro prebavljive biološko aktivne snovi, vitamine, makro- in mikroelemente.

Mineralni kompleks (železo, magnezij, kalcij, fosfor, natrij, kalij itd.) Propolis ekstrahira vodo.

  • preprečuje vnetne procese;
  • podpira strukturo sklepov, je odgovoren za zdravje zob, kože, las in sluznic, spodbuja delo žlez;
  • vpliva na presnovne procese (beljakovine in lipidi);
  • krepi srčno mišico, vpliva na splošni pretok krvi.

Esencialne in esencialne aminokisline (približno 40% v sestavi), ki so vključene v ekstrakt propolisa IP-Vi:

  • optimizirajte procese tvorbe krvi;
  • beljakovine, encimi vplivajo na sestavo krvi, dvignejo raven hemoglobina (transport kisika do celic in tkiv);
  • obnoviti hrustančno in kostno tkivo z zlomi, poškodbami po operacijah;
  • ugodno vpliva na stanje las, kože in sluznic.
  • naravni antioksidanti (kvercetin), preprečujejo virusne in nalezljive bolezni;
  • podpirajo delo srčno-žilnega sistema, preprečujejo razvoj kroničnih patologij srca in ožilja;
  • antocianini znižujejo holesterol, normalizirajo krvni tlak;
  • katehini spodbujajo presnovo;
  • vplivajo na odpornost na inzulin (zmanjšajo tveganje za nastanek sladkorne bolezni za 7-9%);
  • upreti se tvorbi malignih tumorjev in zavirati delitev rakavih celic (zmanjšati tveganje za nastanek raka jajčnikov, dojk, dihal, pljuč, mehurja, želodca).

Vitamini skupine B, A, E, C, P:

  • A - podpira delo organov vida, sodeluje pri regeneraciji kože in sluznice;
  • E - mladostniški vitamin, sintetizira beljakovine v skeletnih mišicah, podpira endokrini sistem;
  • B1, B3 - udeleženci v presnovi beljakovin, ogljikovih hidratov in lipidov, optimizirajo delovanje prebavil, normalizirajo delovanje živčnega sistema;
  • B2 - potreben za organe vida;
  • B3, B6 - nadzorujejo krvni sladkor, vplivajo na procese tvorbe krvi, normalizirajo prebavo, izboljšajo črevesno gibljivost;
  • B5 - izboljša presnovo, normalizira ščitnico;
  • B12 - zagotavlja rast in regeneracijo celic, sodeluje pri tvorbi živčnih vlaken, sintetizira beljakovine, vpliva na sestavo krvi (nastanek rdečih krvnih celic);
  • C - naravni antioksidant in antiseptik, podpira imunski sistem, se upira virusom in nalezljivim boleznim;
  • P - preprečuje srčne patologije, krepi krvne žile, preprečuje njihovo krhkost, zmanjša glukozo v krvi.

Indikacije za uporabo

Vodni izvleček AiP-Tee Tentorium (100, 200 ml) je priporočljivo uporabljati kot podporno kompleksno terapijo za kronične patologije in bolezni notranjih organov in sistemov:

  1. Okužbe različne lokalizacije in izvora (bakterijske, virusne). Hepatitis, herpes, tonzilitis, rinitis, sinusitis.
  2. V hudih oblikah in po prenosu gripe, SARS, ARI.
  3. Vnetje pljuč in bolezni zgornjih dihal - priporočljivo je piti vsaj 2-4 tedne.
  4. Podpora telesu z različnimi oblikami tuberkuloze; optimalen tečaj - 5-6 mesecev.
  5. Endokrine motnje (diabetes mellitus, patologija nadledvične žleze in ščitnice); je priporočljivo piti mesečni tečaj 2-krat na leto.
  6. Kršitve in patologije prebavnega trakta. Diagnoza: gastritis, kolitis, želodčni ulkus in 12 razjeda dvanajstnika.
  7. Vnetje trebušne slinavke (pankreatitis), žolčna kamnita bolezen, vnetje žolčnih kanalov (angio holitis, holangitis).
  8. Zastrupitev (hrana, zastrupitev z drogami, vključno z alkoholom); raztopite 1 žlico. l sredstva v 1 litru vode. Pijte 100 g vsakih 3-4 ure.
  9. Preprečevanje srčno-žilnih patologij (ateroskleroza, aritmija, hipertenzija, srčno popuščanje). Optimalen potek je 30-45 dni, ponavljajoča se uporaba po 5-6 mesecih;
  10. Preprečevanje novotvorb (benigna in maligna etiologija).
  11. Imunske motnje in alergijske reakcije (pomanjkanje vitaminov, izguba moči, zmanjšana vitalnost, sezonski in konjunktivitis z zdravili).

Zunanja (lokalna) uporaba vodnega propolisa IP-Vi (kopeli, losjoni, hladni obkladki):

  • glivične poškodbe kože in sluznice (seboreja, lišaji, mravljičar itd.);
  • vnetje dlesni, ustne votline (stomatitis, parodontalna bolezen);
  • konjuktivitis, otitis media (vnetje srednjega ušesa);
  • sindrom bolečine različnih lokalizacij (zobna, mišična), pa tudi z modricami, poškodbami, izpahi;
  • rane, gnojni izpuščaji, razjede, opekline.

Kapljice in zadiši Propolis ekstrakt vode Ai-Pee-Vee:

  • oftalmične bolezni (katarakta, vnetje roženice, hiperopija itd.);
  • ginekološke patologije (vnetje prilog, jajčnikov), uporabljajte tampone, namočene v zdravilu ponoči;
  • erozije materničnega vratu - podvajanje 2-3 tedne;
  • IPV za oči - 2 kapljici 2-3 krat na dan; razredčen v razmerju 1 del ekstrakta in 2 dela prečiščene vode;
  • kapljice za nos z rinitisom in sinusitisom; preprosta priprava - razredčite ekstrakt v razmerju 1: 2, odmerjanje - 4-5 kapljic vsakih 4-5 ur;
  • pri otitisu, izguba sluha uporablja turund v ušesih z vodno raztopino propolisa 2-krat na dan.

Navodila za uporabo in odmerjanje

Način uporabe, odmerjanje in trajanje uporabe aplikacije Ekstrakt vodnega propolisa AIPVI so odvisni od starostnih značilnosti, namena sprejema (preprečevanje, podpora, zdravljenje) in vrste patologije.

Za odrasle

Balzam AIPVI za obnovitveni učinek se uporablja znotraj znotraj za 1-2 tsp. 3-krat na dan 30-45 koledarskih dni. Minimalni tečaj - 3-4 tedne.

Pomemben pogoj je, da morate pol ure pred jedjo piti ekstrakt IPVI, ne spreminjati odmerka, ne preskočiti posameznih odmerkov (piti v skladu z režimom hkrati).

Pozor! Vodni izvleček propolisa Ai-Pee-Vee je vključen v program Eye Health (metodologija profesorja Ždanova).

Za otroke

Za preprečevanje prehladov in virusnih bolezni, krepitev imunskega sistema se priporoča uporaba nosečnicam, med dojenjem, pa tudi otrokom od prvega leta življenja.

Optimalni odmerek in potek uporabe:

  • 1-3 let - 1 4 deli tsp 3-krat na dan;
  • 3-8 let - 1 3 del tsp 3-4 krat na dan;
  • 8-14 let - 1 2 del tsp. 3-4 krat na dan;
  • minimalno obdobje sprejema je 3-4 tedne;
  • režim vnosa - vsak dan, brez vrzeli, 20-25 minut pred obrokom.

Zunanja uporaba ekstrakta AIV-PIV

Za odrasle in otroke od 14. leta starosti priporočamo uporabo že pripravljenih kapljic ekstrakta AIV s priročnim razpršilnikom 15 ml:

  1. Vnetje oči, konjuktivitis - 3-krat na dan, 1-2 kapljice 2 tedna. Shema - potek zdravljenja - odmor 5-6 dni, nato pa drugi tečaj.
  2. Če želite obnoviti vid - 3-4 kapljice dnevno v vsako oko 45-60 dni.
  3. S katarakto, lezijami roženice, distrofijo mrežnice, po operaciji. Zdravljenje poteka po shemi - 3 dni, 2 kapljici 2-krat na dan, naslednje tri dni - 2 kapljici 3-krat na dan itd. Odmerjanje je treba povečati na 6-krat na dan. Potek zdravljenja ni manjši od 30 dni. Po 3-4 tednih premora ponovite tečaj 2-3 krat.
  4. Za tonzilitis vnetje tonzil - sperite z raztopino 4-5 krat na dan. Vodni ekstrakt razredčimo v razmerju 30 kapljic do 150 ml vode.
  5. V primeru vnetja dlesni, zobobola priporočamo, da na vneto mesto nanesete bombažni bris, namočen v zdravilu AIP-Vi.
  6. Ušesne kapljice. Odmerjanje - 5 kapljic v vsako uho. Ušesne kanale zaprite z bombažem.
  7. Za vnetje hemoroidov uporabite tampone, namočene z zdravilom rektalno 2-krat na dan po praznjenju.

Kontraindikacije

Ekstrakt tentorija nima neposrednih kontraindikacij. Neželeni učinki in negativne reakcije niso zabeleženi.

Orodje nima starostnih omejitev, pri vožnji z avtomobilom je dovoljeno uporabljati športnike, otroke, odrasle (vodna raztopina nima alkoholne komponente).

Pozor! Pri osebah z izrazito občutljivostjo in alergijami na med in čebelarske izdelke zdravilo uporabljajo po poskusnem (najmanjšem) odmerku.

V primeru znakov alergije (srbenje, kihanje, kožni izpuščaji, nehoteno solzenje) se zdravilo v čisti obliki prekliče..

S povečano občutljivostjo pripravimo šibko koncentrirano raztopino - razredčeno z vodo ali fiziološko raztopino v razmerju 1: 2.

Ocene kupcev in strokovnjakov

  • protimikrobno delovanje. Zavira rast in razvoj mikobakterijske tuberkuloze, ima izrazit baktericidni učinek na gram-pozitivne, gram negativne bakterije in glive;
  • protiglivično delovanje proti glivam iz rodu Candida, plesni rodu Aspergillus, povzročiteljem lišajev, kandidomikozi;
  • protivirusno delovanje, katerega mehanizem delovanja je enak delovanju interferona. V človeškem telesu se zavira razvoj gripe, herpesa, virusov hepatitisa;
  • lastnost povečanja odpornosti telesa na mikrobne in virusne patogene kot posledica stimulacije hipofize in nadledvičnega sistema, kar omogoča njegovo uporabo kot stimulator specifičnih in nespecifičnih imunskih dejavnikov ter kot podaljševalec protimikrobne aktivnosti antibiotikov;
  • sposobnost nevtralizacije toksinov, kar je nujno pri nalezljivih boleznih, ki jih spremlja zastrupitev;
  • anti-sklerotični učinek, znižuje holesterol v krvi;
  • sposobnost povečanja ostrine vida;
  • izrazit analgetični učinek;
  • močan protitumorski učinek;
  • spodbujevalni učinek, izboljša rast in strukturo las;
  • celjenje ran in epitelizacijski učinek za zunanjo uporabo.

Marina Artemyeva, St.

Sem medicinska sestra in mati dveh otrok, sperite nos z vodno raztopino propolisa HVP. "Čisti nos" je resničnost, otrok dobro diha, spi celo noč. Priporočam vsem mamicam.

Aleksander Vasilijev, Novgorod

Balzam izvlečka ACP na propolisu osebno meni kot osebi spoštljive starosti pomaga razmeroma dobro prenašati zimsko obdobje brez neskončnih prehladov in vneto grla. Mimogrede, upočasnilo se je tudi starostno zmanjšanje ostrine vida. Počutim se živahno in zdravo - in to je glavna stvar.

Victoria Naumova, Rostov

Naravna zdravila iz Tentoriuma, zlasti balzam AIP-Vi, resnično ščitijo pred virusi in okužbami. Vsa družina vsako jutro in večer pije na žlico - rezultat je res očiten. Nismo bolni!

Spoštovani bralci in obiskovalci naše strani! Prosimo vas, da pustite povratne informacije in komentarje, delite izkušnje in koristne informacije o uporabi izvlečka Tee Penti.

AI-PI-VI (vodni ekstrakt propolisa)

280 rub 310 rub.

Kakovosten propolis z Artepilinom C na vodi.

Pozor! Promocija poteka!

Pri nakupu vodne raztopine propolisa, Ai-Pee-Vi 200ml., V DARILO dobite 15.00 ure !

Brezplačna dostava naslednji dan po naročilu!

Kaj je pvc?

Tentorium AIV je vodna raztopina propolisa, ki vsebuje Artepilin C.

Vodni ekstrakt propolisa IPVI vsebuje aktivni in tekoče topni sestavni del Artepilin C, ki v postopku posebej ekstrakcije v posebej pripravljenem vodnem mediju poveča biološko aktivne lastnosti. Zdravniki priporočajo kapljice zaščite pred virusom HIV ne le za nosečnice in otroke, temveč tudi za stare ljudi, motoriste, tiste, ki se ukvarjajo s športom in ljudi, katerih zdravje je zelo slabo. Ne vsebuje alkohola.

Nepremičnine:

  • ima protimikrobne in baktericidne učinke;
  • lahko zavirajo razmnoževanje mikrobakterij tuberkuloze;
  • protiglivično zdravilo proti glivi Candida, aspergillusu, se spopada tudi z lišajem;
  • za raztopino propolisa je značilno protivirusno delovanje;
  • Povečuje imunološko reaktivnost, kar vam omogoča, da zdravilo uporabljate kot poživilo različnih imunskih dejavnikov, pa tudi deluje kot podaljševalec protimikrobne manifestacije antibiotikov (je bistven element pri povečanju odpornosti na mikrobe in viruse ter spodbuja nadledvični sistem);
  • ima antitoksično lastnost, kar bo precej pomembno v primeru manifestacije nalezljivih bolezni, ki jih lahko spremlja zastrupitev;
  • ima antisklerotično manifestacijo in pomaga zmanjšati količino holesterola v krvi, pomaga pri čiščenju sten krvnih žil in zmanjšuje viskoznost krvi;
  • ima protivnetno lastnost, vključno s protitumorsko lastnostjo;
  • spodbuja analgezijo;
  • ima sposobnost celjenja ran in ima epitelizacijski učinek;
  • prispeva k prehrani sten krvnih žil, vključno z notranjimi organi, kar je mogoče zaradi prisotnosti velikega števila vitaminov, maščobnih kislin in mineralov;
  • obnavlja jetrne celice;
  • spodbuja rast las in krepi njihovo strukturo;
  • pomaga odraslim in otrokom pri nastajanju hrustančnega in kostnega tkiva, vključno z dentinom;
  • čisti sluznico;
  • čisti medcelični prostor;
  • blagodejno vpliva na vid.

Indikacije:

  • pri boleznih zgornjih dihalnih poti in pljuč (akutne respiratorne virusne okužbe, gripa, tonzilitis, akutni in kronični bronhitis in pljučnica, tuberkuloza itd.) poteka potek od 2 do 5 tednov, pri tuberkulozi - do 6 mesecev;
  • v endokrinologiji (diabetes mellitus, z disfunkcijo ščitnice in nadledvičnih žlez), tečaj 1 mesec 2-krat na leto;
  • z boleznimi srčno-žilnega sistema (koronarna srčna bolezen, angina pektoris, arterijska hipertenzija, miokarditis, kardiodistrofija, aritmije, ateroskleroza), tečaji 1-1,5 meseca 2-krat na leto;
  • pri boleznih prebavil (gastritis, peptični ulkus in dvanajstnik, čir, gastroduodenitis, kolitis, enterokolitis, pankreatitis, hepatitis, holecistostolangitis, holelitiaza);
  • v alergijskih pogojih - za zmanjšanje hiperreaktivnosti telesa;
  • da odstranite zastrupitev, lahko 1 žlico ekstrakta raztopite v 1 litru vode in pijete čez dan (skupaj do 3 litre);
  • z ginekološkimi boleznimi - v obliki dušenja, kopeli in tamponi, namočeni v ekstraktu, vsak dan 2-3 tedne (erozija materničnega vratu, do 1-2 mesecev, šele po kolposkopiji);
  • v očesni praksi ekstrakt razredčite s kuhano vodo v razmerju 1: 2, injicirajte 2 kapljici 2-krat na dan;
  • pri vnetju maksilarnih sinusov, rinitisu razredčimo ekstrakt s kuhano vodo v razmerju 1: 2, vstavite 3-5 kapljic 3-4 krat na dan v nos;
  • z vnetjem ušesa, izgubo sluha - v obliki turunda, namočenega v ekstraktu - v ušesih 2-krat na dan;
  • za rane, opekline, kožne bolezni, lokalno uporabo ekstrakta v obliki losjonov, namakanje.

Kontraindikacije:

Ni priporočljivo za posamezno nestrpnost do čebelarskih izdelkov..

Uporaba:

1 čajno žličko 3-krat na dan 15-20 minut pred obroki. Priporočen potek uporabe - vsaj en mesec.

Za otroke:

  • od 1 leta do 3 let - 1/4 čajne žličke 3-krat na dan;
  • od 3 do 8 let - 1/3 čajne žličke 3-krat na dan;
  • od 8 do 14 let - 1/2 čajne žličke 3-krat na dan.

Za čiščenje sluznice prebavil - 1 čajno žličko ekstrakta, razredčenega s toplo vodo, pijte na prazen želodec 40 minut pred jedjo.

Za oči:

1. Ekstrakt razredčite s kuhano vodo v razmerju 1: 2, vkapajte 2 kapljici 2-3 krat na dan.

2. Izvlečka ni mogoče razredčiti, v svoji čisti obliki se bo na začetku malce prilepil, vendar bo učinek večji. Vstavite 2 kapljici 2-3 krat na dan.

Izboljšajte vid!

Novi kompleks pomaga obnoviti vid na naraven način in spodbuja zdravje oči. Tistim, ki že nosijo očala, jih preberejo, ki imajo bolečine v očeh, pomagajo otrokom in odraslim. To je edinstvena tehnika profesorja Ždanova V.G..

Naravni pripravki: Propolisova voda Ai-Pee-Vi (15 ml) in Dragee borovnica s pergo (300 g).

Vprašanje: Ali lahko stalno pijete ali si oddajate? Kaj deluje učinkoviteje AIV ali izdelek št. 3?
Odgovor: Apifitoprodukte je treba jemati dlje časa, v tečajih 1,5 do 2 meseca, z odmori 7-10 dni in upoštevanjem vodnega režima.
Oba izdelka delujeta učinkovito. Možno jih je uporabljati v režimih vnosa apifitoproizvodov zaporedoma: najprej "NP-Vi" 1,5-2 mesece, nato "izdelek št. 3" v istem tečaju. Lahko se odpravite na lokalni sprejem - prijave, namakanje itd..

HPVI

IPVI - raztopina kapljic za oči, vključno z vodnim izvlečkom propolisa. Ta snov je naravni antibiotik in antioksidant, ki lahko poveča lokalno imunost, spodbudi presnovo. Uporablja se za različne očesne bolezni, pomaga zmanjšati tveganje za aterosklerozo, zmanjša krhkost kapilar.

Sestava in oblika sproščanja

IPV - raztopina za kapljice za oči, sterilno prozorna, vsebuje: ekstrakt propolisa, prečiščeno vodo shung.

Embalaža. Polietilenske plastenke po 15 in 100 ml.

Farmakološke lastnosti

IPVI je raztopina 5% tekočega ekstrakta očiščenega temnega (posebej uporabnega) propolisa v posebej pripravljeni (srebro ionizirani in shung) vodi. Znano je, da so srebrovi ioni vitalni element, ki zagotavlja normalno delovanje človeškega imunskega sistema, delovanje vseh organov.

Voda Shung je voda, ki jo prehaja skozi šungit, mineral, ki lahko spremeni svojo poljsko strukturo in daje tekočino zdravilne lastnosti (pojav "žive vode"), kar močno poveča terapevtski učinek propolisa.

Kapljice Ai-pivi imajo protivirusno delovanje, enako delovanju interferona. Zdravilo zavira razvoj virusov hepatitisa, herpesa, gripe itd., Normalizira imunost. Njegov pomemben antitoksični in analgetični učinek je še posebej pomemben pri nalezljivih boleznih s simptomi zastrupitve. Raztopina ima antisklerotični učinek, učinkovito čisti stene krvnih žil, redči kri, znižuje holesterol. Ima protivnetne in protitumorske učinke. Z njim lahko očistite medcelični prostor, povečate ostrino vida. Ko se uporabi, razveljavi učinek.

Indikacije za uporabo

Očesne bolezni različne narave.

Odmerjanje in uporaba

Da bi izboljšali vid, raztopino vsak dan vbrizgajte do 4 krat, po dve kapljici v vsako oko. Trajanje 1,5 ali 2 meseca.

Z atrofijo vidnega živca se trikrat na dan nanese 1 kapljica IPV-ja in izvedejo 1 do 3 tečaji zdravljenja, ki trajajo 10 dni, s petdnevnimi intervali.

Za zmanjšanje intraokularnega tlaka in s konjunktivitisom se instilacije izvajajo trikrat na dan po 2 kapljici, dokler ne pride do izboljšanja.

Pri zdravljenju katarakte, astigmatizma, za okrevanje po operacijah oči, poškodbah, kemičnih opeklinah, s keratitisom ali distrofijo mrežnice je treba vsak dan vnesti 2 kapljici zdravila, tako da:

3 dni porabite 2 postopka instilacije, nato 3 dni - 3 postopke, po 3 dneh - 4 postopke. V mesecu in pol izvedemo še 6 instilacij na dan. Če je potrebno, se terapija lahko ponovi, pri čemer se mesečno odvzame 2-3 krat na leto.

Kontraindikacije

Preobčutljivost za propolis.

Stranski učinki

Alergijske reakcije, lokalne.

Predoziranje

Ob nezadostnem redčenju raztopine lahko pride do pekočega občutka..

Interakcije z drogami

Rešitev je združljiva z vsemi biološkimi zdravili in zdravili..

Posebna navodila

Če je povečana občutljivost na propolis, je treba raztopino zdravila pred uporabo razredčiti s kuhano ustaljeno vodo ali s fiziološko raztopino 1: 6.

Za izboljšanje delovanja kapljic po instilaciji priporočamo, da dobro utripate ali premikate zrklo.

Če je mogoče, je treba raztopino kapljati brez redčenja, pred uporabo dobro pretresati.

Raztopino hranimo v temnem prostoru pri sobni temperaturi..

Rok uporabnosti je naveden na embalaži..

Cena droge

Stroški zdravila "IP-VI" v lekarnah v Moskvi se začnejo od 225 rubljev.

Analogi HPVI

Emoksipin

Quinax

Taufon

Vita Yodurol

Če se obrnete na "moskovsko očesno kliniko", se lahko preizkusite na najsodobnejši diagnostični opremi in glede na njene rezultate - dobite individualna priporočila vodilnih strokovnjakov za zdravljenje ugotovljenih patologij.

Klinika deluje sedem dni v tednu, sedem dni v tednu, od 9.00 do 21.00. Če se želite naročiti in vprašati strokovnjake o vseh vaših vprašanjih, pokličite 8 (800) 777-38-81 in 8 (499) 322-36-36 ali spletu, z uporabo ustreznega obrazca na spletnem mestu.

Izpolnite obrazec in pridobite 15% popust na diagnostiko!

Hey pee wee pregledi za oči

Moj sin ima otitis media zelo pogosto. tako smrčka in otitisni medij. Odločila sem se za zdravljenje nosu in ušes AIVC. Danes je bil naš zdravnik presenečen nad tako hitrim rezultatom svojega zdravljenja.

iz pisma Spoznavanje izdelkov se je začelo z masažno kremo Tentorium. Dojenje, mastitis se je začel. Dva dni sem preizkusila vsa ljudska zdravila, ko se je ponoči temperatura dvignila, nisem več vedela, kaj nanašati in kaj namazati. Odločila sem se, da ne bo nič hujšega, namazala sem ga s smetano (prijatelj mi jo je pustil), pokrila s filmom in brisačo na vrhu. Naslednje jutro je pordelost postajala manjša.V 2 dneh je vse minilo!

Šampon in balzam s čebeljim strupom sta tudi opravila svoje delo.

Hej, pee-vee za računalnikom - na splošno lepota (čeprav občutki niso prijetni - ne razredčim je - ampak učinek je takojšen!)
m:

iz pisem: Pred pol leta sem otroku namesto kemičnih vitaminov dajal dragee "Blueberry" in nekaj mesecev zalival propolis. Sin je postal veliko manj bolan.

Mamo že vse življenje mučijo alergije. Absolutno ne more uporabljati ličil - odziv na vonj. Dala ji je nočno kremo Tentorium in NI REAKCIJE. Mama je zelo vesela.

Posebej bi rad opozoril na Chilidonijo. Pete so postale preprosto brezvoljne. Tega rezultata nisem mogel doseči s posebnimi kremami za noge in tudi najtežjimi. vsa ista koža razpokana.

Mož je v hladnem vremenu dlje časa vozil avto in roke so bile zelo utrujene, koža mu je počila. Širil sem ga s Chilidonijo, vse se je hitro zacelilo. Tako hitro, da sta zakonca KONČNO pregledala izdelke Tentorium.

iz pisem: Tri leta živim brez tablet. Glavoboli, alergijski rinitis so izginili sami od sebe, če se prehladim (se "zasuka", "pa ne bom zbolel"), se lahko spopadem v 1-2 dneh. Veliko pijem "Ai-Pee-Vi", "Pegus", inteligence. v vodi, poljubno dražejo. Sin ima raje samo hej-pee-vi, pločevinko za večer ali za en dan.

Mami (polna je) se je pojavil plenični izpuščaj pod pazduho, trpela mesec dni (ne živim v bližini). Prinesla ji je prašek Lux Pro. ENO NOČ je vse skupaj minilo.

iz pisem: Veliko je rezultatov tako pri naših kot pri distributerjih.

Folikularni tonzilitis so zdravili v 3 dneh. Absces v grlu namažite s kremo CHILIDONIA in grlo sperite s PEGUSOM (izdelek št. 1) Opozorilo - CHILIDONIA vsebuje borovo smolo, zato jo lahko uporabite, če nanjo ni alergije. Chididonijo lahko nadomestimo s kremo TENTORIUM.

Pri zlomih kosti API Spira zelo dobro pomaga. Čas zlivanja se skrajša za 25 - 30%

Izjemni rezultati uporabe tablet TENTORIUM PLUS pri otrocih s srčnimi boleznimi. Otroci so zapustili operacijo

APIBALZAM 1 in prašek PRO LUX - čudovito zdravilo za posteljice pri posteljnih bolnikih.

Ukrajina Vlasova Natalia, ginekolog, onkolog: Ocene.

1. Ljudmila P.
Imela sem težavo, kot verjetno mnoge ženske, to je maternična fibroida. 5 let sem bil prijavljen na ginekologijo. Sem prodajalka in vsako leto opravim fizični pregled. Ko sem ugotovil, da imam fibroid, sem se počutil nelagodno. 5 let so me ves čas opazovali, naredili ultrazvok. Nato sem se srečal s čebelarsko družbo Tentorium. Začel sem jemati celoten program, ki mi je bil svetovan. Še enkrat sem prišel na ultrazvok in izkazalo se je, da je pri meni vse v redu - fibroidov ni. Ne verjemi. Šla sem in naredila še en ultrazvok - vse je v redu. Nato sem šel k lokalnemu zdravniku in rekel, da bom odjavljen.
1,5 leta sem jemala čebelje izdelke. Imel sem še veliko drugih težav. Glede na prejem izdelkov Tentorium sem vzporedno odpravil več težav. Zahvaljujoč se podjetju Tentorium!

AIPVI

Proizvajalec: Tentorium Razpon cen: ekonomičen

Navodila

splošne informacije

Sestava in oblika sproščanja

Ai-Pee-Vi - voda iz ekstrakta propolisa (shunged).

Vsebuje očiščeno, shung, vodo propolisa.

Embalaža. Plastične steklenice s 15 ali 100 ml.

farmakološki učinek

IPVI je tekoči 5-odstotni ekstrakt očiščenega temnega (najbolj uporabnega) propolisa v srebro-ionizirani shung vodi. Srebrni ioni so vitalni element, ki zagotavlja normalno delovanje človeškega imunskega sistema. Izboljša delovanje vseh človeških sistemov in organov.

Voda, ki je šla skozi mineral šungit, spremeni svojo poljsko strukturo in pridobi zdravilne lastnosti (pojav "žive vode"), s čimer znatno poveča terapevtski učinek propolisa.

Zdravilo ima protivirusno delovanje, mehanizem delovanja je identičen delovanju interferona. Zavira lahko razvoj virusov gripe, hepatitisa, herpesa in drugih v telesu, normalizira imunski sistem. Ima pomemben antitoksični in analgetični učinek, kar je še posebej pomembno pri nalezljivih boleznih, ki jih spremlja zastrupitev. Sposoben je izvajati antisklerotični učinek s čiščenjem sten krvnih žil, zniževanjem holesterola v krvi in ​​redčenjem. Obdarjen je s protivnetnimi, pa tudi protitumorskimi učinki. Čisti medcelični prostor, poveča ostrino vida. Ni zasvojenost.

Indikacije

IPVI se uporablja za bolezni:

Način uporabe

Za izboljšanje vida se zdravilo vbrizgava 3 do 4 krat po 2 kapljici. Trajanje terapije 1,5 - 2 meseca.

Atrofija optičnega živca zahteva, da trikrat na dan vstavite 1 kapljico izvlečka, in sicer od 1 do 3 tečaje po 10 dni, med katerimi je interval do 5 dni.

Ob povečanem očesnem tlaku ali konjunktivitisu vkapamo 2 kapljici trikrat na dan, dokler se norma ne povrne.

Zdravljenje katarakte, astigmatizma, okrevanje po oftalmičnih operacijah, poškodbah, urezninah, kemičnih opeklinah, pa tudi keratitisu in distrofiji mrežnice vpijte 2 kapljici na dan po naslednji shemi:

3 dni kapljajte dvakrat, nato 3 dni trikrat, po 3 dneh štirikrat. Nadalje v obdobju do 40 dni uporabljam 6 instilacij na dan. Po potrebi se tečaji zdravljenja ponovijo z razmakom 1 meseca dva ali trikrat na leto.

Kontraindikacije

Stranski učinki

Lokalne alergijske manifestacije.

Predoziranje

Prehaja pekoč občutek sluznice oči z nezadostnim redčenjem ekstrakta za instilacijo.

Interakcija z drugimi zdravili

AIPVI je združljiv z vsemi zdravili in izdelki.

Posebna navodila in previdnostni ukrepi

S povečano občutljivostjo vidnega organa na propolis je treba raztopino zdravila pred uporabo razredčiti s kuhano vodo ali s fiziološko raztopino od 1: 1 do 1: 6, ki je določena glede na stopnjo občutljivosti.

Če želite izboljšati izdelek, morate po instilaciji dobro utripati ali premakniti zenice od strani do strani.

Če je mogoče, raztopino kapljamo brez redčenja, pred vsako uporabo stresamo.

Zdravilo se hrani na sobni temperaturi, odstrani ga ob koncu obdobja, navedenega na embalaži.

AIPPI ekstrakt vode Tentorium Propolis

IPV Tentorium je vodna raztopina propolisa (voda ekstrakta propolisa) z Artepilinom.Z IPVT Tentorium lahko med dojenjem jemljete otroke, nosečnice in ženske.

Kaj je NPVI (vodni ekstrakt propolisa)?

Vodni ekstrakt propolisa AIPVI vsebuje aktivni in tekoče topni sestavni del Artepilin C, ki krepi biološko aktivne lastnosti med ekstrakcijskim postopkom v posebej pripravljenem vodnem mediju.

Kapi Ai-Pee-Vee zdravniki priporočajo za uporabo ne samo nosečnicam in otrokom, temveč tudi starejšim, motoristom, športnikom in ljudem, katerih zdravje je zelo slabo. Ne vsebuje alkohola.

A / P / T proporci ekstrakta vode ocene A & P & T Tentorium

IP Tentorium: uporaba in lastnosti

HPV Tentorium ima naslednje lastnosti

    ima protimikrobni in baktericidni učinek, lahko zavira razmnoževanje tuberkuloznih mikrobakterij; protiglivično zdravilo glede na glivo kandido; povečana odpornost na mikrobe in viruse ter spodbuja nadledvični sistem) ima antitoksično lastnost, ki bo precej pomembna v primeru manifestacije nalezljivih bolezni, ki jih lahko spremlja zastrupitev, ima antisklerotični učinek in pomaga zmanjšati količino holesterola v krvi, pomaga očistiti stene krvnih žil in zmanjša viskoznost krvi ima protivnetno lastnost, vključno s protitumorsko lastnostjo;
    pomaga pri celjenju ran in ima epitelizacijski učinek, pomaga negovati stene krvnih žil, vključno z notranjimi organi, kar je mogoče zaradi prisotnosti velikega števila vitaminov, maščobnih kislin in mineralov, obnavlja jetrne celice, spodbuja rast las in krepi njihovo strukturo pri odraslih in otrocih, pomaga nastanek hrustančnega in kostnega tkiva, vključno z dentinom;
    čisti sluznico, čisti medcelični prostor, blagodejno vpliva na vid

Zdravljenje s propolisom vedno blagodejno vpliva na človeško telo. Mnogi strokovnjaki priporočajo uporabo propolisa med zdravljenjem z antibiotiki..

Aplikacija Propolis Voda Ai-Vie

Uporaba NPV je odvisna od njegovih antibakterijskih in protimikrobnih učinkov. Zdravilo ima dokaj široko uporabo in mnogi strokovnjaki priporočajo ne samo ženskam, ki dojijo, in nosečnicam, temveč tudi otrokom in starejšim, profesionalnim športnikom in ljudem z oslabljenim imunskim sistemom.

NPV je našel široko uporabo pri zdravljenju tudi zato, ker to zdravilo ne vsebuje alkohola.

Kako jemati propolis AIPVI za prehlade?

Uporaba propolisa AIPVI znotraj

Pri boleznih zgornjih dihal in pljuč (akutne respiratorne virusne okužbe, gripa, tonzilitis, akutni in kronični bronhitis in pljučnica, tuberkuloza itd.) Jemljemo zdravilo znotraj, običajni potek je od 2 do 5 tednov, v primeru tuberkuloze - do 6 mesecev

Vdihavanje propolisa

Za bolezni zgornjih dihalnih poti, kot so akutne respiratorne virusne okužbe, gripa, sinusitis, rinitis, naredite inhalacijo propolisa. Če želite to narediti, vzemite vodni ekstrakt propolisa in segrevajte, dokler ne nastane para. Fitotoncidi se sproščajo pod vplivom temperature, skupaj z vodno paro se pojavijo v telesu.

Analogi IPVI pri zdravljenju prehladov s propolisom

V članku so opisane tri tinkture, ki jih je enostavno pripraviti doma, in tri že pripravljena zdravila v različnih cenovnih kategorijah

Postopek vdihavanja je treba opraviti zjutraj in zvečer 10 minut. Po postopku vzemite zdravilo znotraj. Zdravljenje je treba izvesti, preden se simptomi lajšajo, plus 7 dni, da vzamete tinkturo znotraj, da okrepite imunski sistem.

    v endokrinologiji (diabetes mellitus, z motnjami ščitnice in nadledvičnih žlez) tečaj 1 mesec 2-krat letno za bolezni srčno-žilnega sistema (koronarna srčna bolezen, angina pektoris, arterijska hipertenzija, miokarditis, kardiodistrofija, aritmija, ateroskleroza), tečaji 1 -1,5 meseca 2-krat letno za bolezni prebavil (gastritis, peptični ulkus, gastroduodenitis, kolitis, enterokolitis, pankreatitis, hepatitis, holecistoholangitis, holelitiaza) v primeru alergijskih stanj - za zmanjšanje hiperreaktivnosti telesa da odstranite zastrupitev, lahko 1 žlico ekstrakta raztopite v 1 litru vode in pijete čez dan (do 3 litre) za ginekološke bolezni - v obliki dušenja, kopeli in tamponov, namočenih v izvlečku, vsak dan 2-3 tedne (erozije materničnega vratu -pri 1-2 mesecih, šele po kolposkopiji) v očesni praksi ekstrakt razredčite s kuhano vodo v razmerju 1: 2, s kapljajte 2 kapljici 2-krat na dan pri vnetju maksilarnih sinusov, rinitisu, ekstrakt razredčite s kuhano vodo v razmerju 1: 2, kapljajte 3-5 kapljic 3-4 krat na dan v nos za vnetje ušesa, izgubo sluha - v obliki turunduma, namočenega v ekstraktu, - v ušesih 2-krat na dan;
    za rane, opekline, kožne bolezni, lokalno uporabo ekstrakta v obliki losjonov, namakanje.

Kontraindikacije

Navodila za uporabo AIPVI

Za bolezni organov ENT, virusne bolezni, patologije zgornjih dihalnih poti potek zdravljenja z zdravilom traja 5 tednov. Uporaba zdravila je treba nadaljevati tudi po izboljšanju - za spodbujanje imunosti in preprečevanje ponovne okužbe.

S tuberkulozo se zdravilo uporablja šest mesecev..

Za zdravljenje diabetesa mellitusa, hipertiroidizma in hipotiroidizma, patologij nadledvične žleze se jemlje vodni izvleček propolisa 2-krat letno 30 dni (najbolje spomladi in jeseni). Za srce in ožilje se zdravilo pije 2-krat na leto do 1,5 meseca.

Terapija srčnih napadov, kapi, ateroskleroze, aritmij, tahikardije, hipertenzije in hipotenzije, prehrana in izboljšano delovanje miokarda zahtevajo jemanje zdravila pozimi in jeseni, ko veliko ljudi poveča meteosenzibilnost.

Za lajšanje zastrupitve v primeru zastrupitve ali akutnih virusnih in bakterijskih okužb je treba raztopiti 1 žlico. zdravilo v litru vode in pije čez dan. Sestava izdelka bo povrnila vodno-elektrolitno ravnovesje, ustavila bruhanje in drisko, preprečila dehidracijo.

Za zdravljenje kandidiaze, erozije materničnega vratu, vnetnih bolezni v ginekologiji se uporablja v obliki tamponov, kopeli in tuširanja, tri tedne.

Pri oftalmičnih boleznih je treba raztopino razredčiti s fiziološko raztopino (1: 2) in jo v daljšem poteku kapljati v oči 2-krat zjutraj in ponoči. Raztopina zdravila zmanjšuje starostne spremembe mrežnice in roženice, neguje oko z vitamini in minerali. Deluje na solzne žleze, preprečuje solzenje in suhe oči lajša pred dolgotrajno uporabo za računalnikom.

Pri akutnem in kroničnem rinitisu, čelnem sinusitisu in sinusitisu je treba raztopino zdravila 2-krat razredčiti s čisto vodo in kapljati v nos 5 kapljic, vsakih 6 ur. Turun, impregnirani z nerazredčeno raztopino, se uporabljajo zjutraj in ponoči za zdravljenje otitisa..

Bolezni prebavil se zdravijo, tako kot kardiovaskularni, dvakrat na leto. Zlasti v obdobju možnih poslabšanj (spomladi, jeseni).

Pri kožnih boleznih se zdravilo uporablja v obliki aplikacij, obkladkov, losjonov in namakanja.

Vodni izvleček Tentorium propolis AIVPI je dobro orodje pri zdravljenju alergijskih stanj, če ni alergije na čebelje izdelke. Zdravilo začnejo piti 1 kapljico v tretjini kozarca vode, Postopoma se vsak dan dodajo 2 kapljici, prostornina se prilagodi na 10 kapljic. Nato se zdravilo pije 10 kapljic zjutraj, ponoči, raztopi v vodi 1 mesec.

Z aknami zdravilo maže problematična področja kože zjutraj in ponoči..

Za zdravljenje prhljaja in izboljšanje stanja las se zdravilo jemlje kot preventivni tečaj in pred vsako uporabo se doda nekaj kapljic šamponom in maskam za lase..

Ali je mogoče vzeti nosečnice?

IPVI je kot zdravilo, ki predstavlja vodni propolis, dovoljeno in mnogi priporočajo jemanje med nosečnostjo in med dojenjem (dojenje). Pred terapevtsko uporabo se prepričajte, da je vaše telo alergično na čebelarske izdelke..

Zdravniki in proizvajalci pripravkov na osnovi vodnega propolisa priporočajo uporabo te vrste tinkture med nosečnostjo in med dojenjem, pa tudi tinkturo na osnovi olja.
Pred uporabo toplo priporočamo, da se posvetujete s svojim zdravnikom: 1 čajno žličko 3-krat na dan 15-20 minut pred obrokom.

Kako jemati zdravilo AiPV za otroke?

Uporaba AIVC za otroke:

od 1 leta do 3 let - 1/4 čajne žličke 3-krat na dan;
od 3 do 8 let - 1/3 čajne žličke 3-krat na dan;
od 8 do 14 let - 1/2 čajne žličke 3-krat na dan.
Tinktura propolisa na vodi za čiščenje sluznice prebavil - 1 čajno žličko ekstrakta, razredčenega s toplo vodo, pijte na prazen želodec 40 minut pred obroki.

AIPVI kapljice za oko

1. "AIV-Pi" razredčite vodni ekstrakt propolisa s kuhano vodo v razmerju 1: 2, vkapajte 2 kapljici 2-3 krat na dan.
2. Izvlečka ni mogoče razredčiti, v svoji čisti obliki se bo na začetku malce prilepil, vendar bo učinek večji. Vstavite 2 kapljici 2-3 krat na dan.

Novi kompleks pomaga obnoviti vid na naraven način in spodbuja zdravje oči. Tistim, ki že nosijo očala, jih preberejo, ki imajo bolečine v očeh, pomagajo otrokom in odraslim. To je edinstvena tehnika profesorja Ždanova V.G. in je sestavljen iz dveh zdravil:

Oftalmične bolezni so raznolike in jih skoraj ne moremo šteti za redkost. Seveda na sodobnem farmakološkem trgu obstaja ogromno zdravil, ki lahko na primer olajšajo vnetni proces ali preprečijo razvoj degeneracije. Eno od precej kakovostnih in učinkovitih zdravil se štejejo za kapljice za oči "AIV-Pi".

Seveda pred nakupom bolnikov zanimajo dodatne informacije o zdravilu, vključno z njegovimi lastnostmi, stroški in pregledi zdravnikov.

Kapljice za oči "Pee-Vi": opis droge

Ta pripravek je bistra, sterilna raztopina z rahlim vonjem. V lekarnah se prodaja v plastičnih steklenicah s priročnim razpršilnikom za instilacijo - njegova prostornina znaša 15 ml. Kupite lahko tudi večjo količino 200 ml raztopine..

Katere so kapljice za oči zdravila "IP-Vi"?

Sestava zdravila je popolnoma naravna. Sestavljen je iz prečiščenega temnega propolisa, ki je najbolj uporabna in dragocena oblika tega izdelka. Da dobimo raztopino, propolis razredčimo s shung vodo, ki je bila predhodno ionizacija srebra..

Glavne lastnosti zdravila so naravni izdelek, ki ima maso dragocenih lastnosti. Propolis ima izrazite baktericidne lastnosti - zavira proces razmnoževanja patogenih bakterij in velja za naravni antibiotik. Poleg tega ima zdravilo izrazite protivnetne lastnosti..

Raztopina se bori proti virusnim okužbam, saj deluje skoraj enako kot interferon. Velikokrat se jemlje za povečanje aktivnosti imunskega sistema. Poleg tega zdravilo delno lajša bolečino, redči kri, preprečuje nastanek aterosklerotičnih plakov in znižuje holesterol, čisti medcelični prostor in pozitivno vpliva na ostrino vida.

Navodila za oči in odmerjanje

Odmerjanje in količina zdravila sta odvisna od težave, s katero se je soočil pacient: Dokaj pogosto se kapljice predpišejo kot profilaktično sredstvo, da se oči zaščitijo pred učinki različnih dejavnikov okolja. V ta namen je priporočljivo kapljati dve kapljici v vsako oko 2-4 krat na dan. Potek zdravljenja traja približno 1-2 mesece, po katerem je vredno vzeti odmor. Če pride do zvišanja intraokularnega tlaka, potem je priporočljivo, da zdravilo uporabite 3-krat na dan po dve kapljici. Enaka priporočila so dana bolnikom, ki trpijo zaradi konjunktivitisa..

Kaplje se uporabljajo za atrofijo vidnega živca. V takih primerih morate postopek izvesti trikrat na dan, pri čemer na vsako očesce vstavite eno kapljico. Da bi dosegli največji učinek, strokovnjaki priporočajo uporabo zdravila 10 dni zapored, po katerem si vzamejo petdnevni odmor. Obstajati bi morali trije takšni terapevtski tečaji.

Zdravilo se priporoča kot dodatek ljudem z astigmatizmom, katarakto, retinopatijo, keratitisom in drugimi oftalmičnimi boleznimi. Pogostost instilacije se v tem primeru postopoma povečuje. Na primer, v prvih treh dneh se postopek izvaja dvakrat na dan, naslednje tri dni je treba oči vtirati trikrat na dan, naslednje tri dni - štirikrat. Nato morate štirideset dni postopek izvesti šestkrat na dan. Odvisno od stanja pacienta in prisotnosti določenega napredka je treba tečaje ponoviti dva ali trikrat na leto.

Kako se znebiti hemoroidov

Več kot 1000 blogov ljudi, ki so se znebili hemoroidov. Kako lahko premagam bolezen in se ne spomnim. Uporabljene metode in orodja, razprave med specialisti in bolniki. Na www.gemorroy.site

Značilnosti uporabe Pee-Vee za oči: koristna priporočila

Dejansko so priporočila strokovnjakov preprosta in jasna: Preden vtaknete oči, morate steklenico z raztopino zagotovo večkrat pretresati. Po instilaciji zdravniki priporočajo večkrat utripati - to bo omogočilo, da se raztopina enakomerno porazdeli po sluznici očesa.

Stekleničko shranjujte s kapljicami pri temperaturi, ki ni višja od 25 stopinj. Priporočljivo je, da raztopino hranite na mestu, kjer neposredna sončna svetloba ne pade. Včasih bolnik nima alergij, vendar obstaja nekaj povečane občutljivosti na propolis. V takih primerih lahko kapljice razredčimo s kuhano vodo, potem ko se ohladi. 6 delov vode naj bi predstavljalo en del zdravila.

Kapljice za oči, katere kontraindikacije obstajajo?

Zaradi naravne sestave kapljice za oči P. V. Tentorium praktično nimajo kontraindikacij in celo starostnih omejitev. Po drugi strani pa je možno, da ima bolnik individualno nestrpnost do ene ali več sestavin zdravila, kar je kruto z razvojem stranskih učinkov.

Kontraindikacije vključujejo alergijsko občutljivost osebe na čebelarske izdelke - v takih primerih je bolje opustiti uporabo kapljic. Možni neželeni učinki med zdravljenjem

Po statističnih podatkih kapljice na očeh P. V. Tentoriuma zelo redko povzročijo kakršne koli neželene učinke in jih bolnik v večini primerov dobro prenaša. Kljub temu je razvoj zapletov med terapijo še vedno mogoč.

Stranski učinki so običajno povezani z alergijsko reakcijo. Takoj po instilaciji bolniki opazijo občutek nelagodja in pekočih oči. Pogosto z alergijami opazimo rdečico in otekanje sluznice.

Nekateri opazijo bolečino tudi pri gibanju z očesnimi zrnci. Če se po uporabi kapljic za oči počutite neprijetno ali opazite znake alergijske reakcije, morate začasno prekiniti terapijo in se posvetovati z zdravnikom - povsem možno je, da boste morali te kapljice za oči zamenjati z drugim zdravilom.

Cene in analogi

Žal iz takšnih ali drugačnih razlogov kapljice za oči P. V. Tentorium niso primerne za vse bolnike. Seveda jih je mogoče nadomestiti, vendar to lahko stori le lečeči zdravnik. Sodobni farmakološki trg ponuja dovolj zdravil, ki imajo enake lastnosti. Na primer, včasih so bolnikom predpisana zdravila, kot so Quinax, Emoxipin, Catalin..

Kapljice za oči lahko nadomestite s pripravki Taufon, Khrustalin in Katachrom. Seveda informacije o stroških zdravila niso nič manj pomembne.

Kapljice za oči AIV Tentorium niso predrage - njihova cena se giblje od 200 do 300 rubljev. Seveda je 15 ml plastenka dovolj za celoten potek zdravljenja.

Kako se odzivajo pacienti in zdravniki?

Ocene so večinoma pozitivne. Zdravniki bolnikom pogosto predpisujejo to zdravilo, saj resnično pomaga pri obvladovanju številnih težav in deluje nežno. Kapljice niso uporabne le pri resnih boleznih - pomagajo ljudem, ki zaradi svojega poklica porabijo veliko časa za napenjanje oči.

Kakšne so dejanske kapljice AIPVI za oči?

Bolniki se tudi ne pritožujejo nad zdravilom proizvajalca Tentorium. Kapljice za oči "AIV" hitro lajšajo nelagodje, draženje in utrujenost oči. Nedvomna prednost je njegova naravna sestava, saj je praktično neškodljiva. In cena zdravila je precej dostopna, še posebej če upoštevamo naravno sestavo in varnost izdelka, pa tudi dober učinek, ki ga bolniki dobijo med terapijo.

Propolis vodni ekstrakt kapljic za nos "AIPVI"

Kapi Ai-Pee-Vee v nos, strokovnjaki priporočajo uporabo v dveh fazah:

Odpravljanje simptomov: navijemo majhen valj (turunda) z zadostno gostoto za vstavitev v nosne prehode iz povoja ali bombažne volne. Očistimo nosni prehod s pripravljeno turunda, namočeno v 3% raztopino vodikovega peroksida (lahko uporabite tudi decokcijo kamilice ali žajblja). Zdravilo turunda nanesite na nosno sluznico. Po 5 minutah odstranite ostanke turunda.

Tečaj zdravljenja z nosnimi kapljicami AIPVI

Prvi dan zdravljenja nosu: 4-6 krat na dan (ublaži izcedek iz nosu in vnetja)

2-7 dan: 2-3 krat na dan

Preprečevanje rinitisa in izcedek iz nosu (krepitev imunskega sistema)

Da bi se izognili navadnemu prehladu, ki ga povzročajo virusni, kronični, alergični rinitisi med spomladanskimi in jesenskimi epidemijami, zdravniki priporočajo:

v 10 dneh vzemite 3-krat na dan 15 - 20 minut pred jedjo 1 čajno žličko. Vedno je bolje in bolj zdravo jemati s toplim čajem ali kuhanim mlekom z dodatkom ene čajne žličke naravnega cvetličnega medu

  • Rinitis (vnetje nosne sluznice): vazomotorno, alergično, kronično, atrofično
  • prehladi, ki jih spremlja poškodba nosne sluznice
  • izcedek iz nosu različnih etimologij
Analogi np-vi za nosno zdravljenje

Kako narediti NPV za nos doma - 3 tinkture in pregled podobnih zdravil v različnih cenovnih kategorijah.

Zdravljenje nosu s propolisom

  • virusne lezije nosne sluznice
  • sindromi "navadnega prehlada" in nosna zamašitev
  • sinusitis
  • adenoidi
  • sinusitis katere koli lokalizacije in izvora: virusni, bakterijski, alergični
  • starostne degenerativne spremembe v pokrovnih tkivih nosnih prehodov pri osebah nad šestdeset let.

Danes je na sodobnem trgu zdravil veliko terapevtskih sredstev, ki lahko ublažijo vnetni proces ali preprečijo razvoj bolezni. Kapljice za nos "NPV" veljajo za dobro in učinkovito zdravilo.

Seveda pred nakupom bolnikov zanimajo dodatne informacije o zdravilu, vključno z njegovimi lastnostmi, stroški in pregledi zdravnikov.

Kapljice za nos "NP-Vi": opis zdravila

Ta pripravek je bistra, sterilna raztopina z rahlim vonjem. V pisarnah podjetja Tentorium se prodaja v plastičnih steklenicah s priročnim razpršilnikom za instilacijo. Standardna prostornina 15 ml in 200 ml.

Katere so kapljice za nos "A-P-Vi"?

Sestava zdravila je popolnoma naravna. Glavna in najpomembnejša sestavina zdravila je propolis, po uporabnih lastnostih je na drugem mestu kot naravni matični mleček (absorbirani matični mleček bo že po vrednosti manjvreden od propolisa). Poleg tega se čebelje lepilo razredči s shung vodo (dodaten majhen plus splošnim zdravilnim lastnostim zdravila), ki je bila predhodno ionizacija srebra

Raztopina se bori proti virusnim okužbam, saj propolis deluje skoraj enako kot interferon. Velikokrat se jemlje za povečanje aktivnosti imunskega sistema. Poleg tega zdravilo delno lajša bolečine, redči kri, preprečuje nastanek aterosklerotičnih plakov in znižuje holesterol, čisti medcelični prostor in pozitivno vpliva na hitrost zdravljenja.

Sodelujte v anonimni anketi ali pustite pregled

Kako kupiti ACP (vodni ekstrakt propolisa)

Vodni propolis lahko kupite pri uradnih predstavnikih podjetja Tentorium po vsej Rusiji ali s klikom na spodnjo povezavo.

AIPVI pregledi

AiPV ocene otzovik pregledi spletnih strani

Pregled: Vodni izvleček propolisa Tentorium "IPV" - domnevno zdravilo za vse bolezni in krepitev imunosti
Prednosti: ni mogoče najti;
Slabosti: ponaredki, za to porabite veliko denarja, obljubite, da boste pozdravili vse bolezni
Skeptičen sem do Tentoriuma in leta 2011 sem preko interneta spoznal dekle iz tega podjetja iz našega mesta, z njo smo se srečali, takoj mi ni bila všeč, ampak vseeno me je prepričala in sem šla na konferenco o čebelarskih izdelkih, vsi so me obkolili in začeli so me navdihovati, da vse to ni ponaredek in so bile vse bolezni ozdravljene 100%, ampak kot zdravnik vem, da se nič ne da ozdraviti 100%.

Zdi se, da nimam zdravstvenih težav, zato sem se odločil le za nakup AIVP Tentoriuma za dvig imunosti. Ima veliko pozitivnih lastnosti, ima protivirusni, antibakterijski, protiglivični, anestezirajoči učinek, izboljša vid, okrepi imuniteto, pozdravi disbakteriozo, umirja živčni sistem, izboljša spanec, pomaga očistiti telo itd. Na splošno je čudovito zdravilo. Uporablja se pri skoraj vseh boleznih, domnevno zdravi celo tumorje, tako benigne kot maligne..

Pol ure pred jedjo trikrat na dan sem pol ure pred obrokom jemal polno pred obrokom, po pravici povedano, bil sem bolan in imel prehlad in temperatura je bila tam, nisem čutila učinka, popolnoma je vzgojena za denar, ne bom jemala več v življenju. Celo nos sem kapljala v nos, ni bilo nobenega smisla, nato sem prešla na kapljice galazolina in učinek je prišel takoj po 3 dneh. Vse to je ponarejeno in ljudje na njej zaslužijo veliko denarja, pa tudi na slabem.
Več o Otzoviku:
htttp: //otzovik.com/review_164673.html

Ta komentar želim komentirati.

AIVPI ekstrakt propolisa voda - to ni droga

Vodni ekstrakt propolisa AIV Tentorium ni zdravilo za vse bolezni, takšno zdravilo v naravi ne obstaja. To je šibko koncentrirana raztopina. Vse, za kar ste ga vzeli, ni zelo primerno, če se vaš imunski sistem ne more več spoprijeti s prehladom in drugimi boleznimi, vi kot zdravnik bi morali vedeti, da ga je treba najprej obnoviti. Če želite to narediti, uporabite vsaj 5% ekstrakta propolisa, po možnosti v olju ali alkoholu in ne v vodi (vodni ekstrakt lahko vsebuje 0,5 do 2%).

V svoji praksi sem bolnikom velikokrat ponudil kapljice galazolina - simptome bolezni dobro lajšajo, vendar ne zdravijo. Ekstrakt propolisa je namenjen predvsem zdravljenju vzrokov bolezni, ne pa lajšanju simptomov. Zato je treba na primer P. V. Tentorium vzeti več, da preprečimo zdravo telo.

Za ponovno vzpostavitev imunosti priporočam, da na začetku popijete tečaj močnih imunsko-reduktivnih zdravil, ki temeljijo na čebelarskih izdelkih. Na našem spletnem mestu je predstavljena dobra medena sestava Apimol z naravnim matičnim mlečkom in 10% ekstraktom propolisa. Če ste že zboleli za prehladom, je za krepitev imunosti že treba uporabiti zdravila za lajšanje simptomov in na primer propolis olje. V paru dveh zdravil vas ne bosta samo postavila na noge, ampak tudi preprečila tovrstno bolezen v prihodnosti.

A & P Trentorium ocene na mestu otzovik

Pregled: Vodni ekstrakt propolisa Tentorium AIV - krepi imuniteto
Pluse: Pomaga
Minusi: cena
Še nikoli posebej niso zaupali različnim prehranskim dopolnilom neznanih proizvajalcev. Seveda sem za podjetje Tentium slišal že prej, vendar je bil odnos do njega tudi skeptičen.
Otrok je bil pogosto bolan, začeli so hoditi v vrtec - dan kasneje v mesecu. Čeprav smo veliko pili Anaferon. In tako nam je teta dala majhen kozarec raztopine AP Tentorium.

Mislim, da vam ni treba govoriti o vseh znanih koristnih lastnostih čebelarskih izdelkov. Zdravilo ima protivirusne, antibakterijske, protiglivične lastnosti. V njem ni nič odveč: aditivi, barvila, arome, škodljive kemikalije, alkohol. Samo voda in propolis. Zato ga lahko dajemo celo majhnim otrokom.

Po branju dokazov in navodil sem se odločil, da otroku dam te kapljice za povečanje imunosti (zagotovo ne bo nič slabše). Najprej sem dal nekaj kapljic, da sem preveril, ali je posamezna toleranca na zdravilo. Alergijske reakcije ni bilo. In potem sem začel nekoliko povečevati odmerek.
Vodo sem dodala kapljice za pitje, včasih je bil odtok kapal z razredčeno raztopino.
Seveda je tudi sama poskusila: če ga dodamo vodi, potem okusa praktično ni, če jo kapnemo v nos (razredčena raztopina!) - se bo pojavil pekoč občutek.
In kot rezultat, smo šli na vrt že mesec dni zapored! Potem so seveda zboleli. Toda naša pediatrinja je bila zelo presenečena, da nismo tako dolgo poiskali njene pomoči.
Naključje ali ne, ne morem reči. Dejstvo, da je to orodje bolj uporabno kot Anaferon I, potrjujem 100%.
Po končani prvi steklenici sem nabavil drugo.
V prihodnosti želim vzeti velik mehurček.

Cena ni majhna (100 ml - 590 rubljev., 15 ml -170 rubljev.), Vendar bo porabljena za zdravila veliko več, če je otrok bolan. htttp: //otzovik.com/review_472123.html

Če najdete napako, izberite del besedila in pritisnite Ctrl + Enter.
Vsi materiali so zaščiteni z avtorskimi pravicami. V primeru kopiranja članka (ali njegovega dela) je potrebna aktivna povezava do vira.